TRENDOVI

Massimo Dutti ima predivne jednodijelne kupaće kostime koji su stvoreni za ljetne modne priče!

Najelegantniji kupaći kostimi sezone!

Iako smo tek zakoračili u proljeće, ponuda u omiljenim high street brendovima već nas tjera da maštamo o ljetu. Naime, u kolekcijama su se već počeli pojavljivati prvi kupaći kostimi, a modele koji su nas osvojili na prvi pogled pronašli smo u Massimo Dutti ponudi. Posebno lijepi komadi koje smo uočili su jednodijelni kupaći kostimi zbog kojih ne možemo dočekati izležavanje na plaži.

Massimo Dutti poznat je kao brend koji uvijek ima selekciju komada bezvremenskog stila, koji istovremeno izgledaju jako stylish. Prepoznatljiv stil brenda reflektira se i na aktualnoj ponudi kupaćih kostima koji mahom dolaze u neutralnim i klasičnim bojama poput krem, bijele, crne i maslinaste. Jednostavni kolorit u kombinaciji sa zanimljivim izrezima izgleda jako sofisticirano i elegantno. Stoga ako ovog ljeta želite minimalistički look s kojim će vaša preplanula put doći do izražaja, ne morate tražiti dalje.

Komadi iz kojih se nećemo skidati cijelo ljeto!

Teško nam je izdvojiti favorita jer gotovo svi modeli osvajaju jednostavnošću boja i krojeva koji nas asociraju na lakoću odijevanja ljeti. Isto tako, svaki od ovih modela poželjeli bismo nositi kao top uz kratke hlačice, suknju ili uz predimenzioniranu košulju. Upravo ovakvo kombiniranje odličan je način da izvučete što više koristi iz ovih komada. Sparite li kupaći kostim na ovaj način imat ćete odličan outfit za ispijanje koktela ili večere na ljetnim terasama. Sve modele možete pogledati u galeriji u nastavku!

(59,95 €)

(59,95 €)

(59,95 €)

(69,95 €), (59,95 €)

(69,95 €), (59,95 €)

Foto: Instagram, Massimo Dutti
Objavljeno: 23.03.2023. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p