TRENDOVI

Maštate o Prada ili Gucci torbici? Onda ovaj buvljak u centru Zagreba ne smijete propustiti!

Znamo gdje nabaviti odlične dizajnerske komade po povoljnim cijenama!

Unazad nekoliko godina pitanje modne održivosti ne prestaje puniti medijske stupce. Prije svega, riječ je o gorućem problemu koji utječe na različite sfere poslovanja, narušava ljudska, odnosno radnička prava i doprinosi rapidnom zagađenju planeta Zemlje. Ipak, isključivost nikad nije rješenje, stoga valja pronaći adekvatne načine kako na osobnoj razni mikro koracima doskočiti problemu, a jedno od rješenja je odgovorna i promišljena kupnja čija održiva modna svijest uspostavlja zdrav i izbalansiran odnos donoseći pozitivne rezultate. I upravo zato, buvljaci tj. kupovina second-hand odjeće odličan je početak promjene!

To zna i Nika Bijelić, mlada poduzetnica koja je ljubav prema modi pretvorila u unosan posao. Naime, Nika nudi usluge personal shoppinga dizajnerskih komada za klijente ih Hrvatske i inozemstva, a sada je odlučila organizirati nešto drugačiji buvljak. Radi se o buvljaku na kojem će se uglavnom moći pronaći modni komadi i detalji brendova kao što su Stella McCartney, Prada, Gucci, Bottega Veneta, Loewe, Louis Vuitton i dr. “S obzirom na to da sam određeno vrijeme imala second hand shop u Münchenu, pa se nakon toga prebacila na online prodaju i bazirala na hrvatsko tržište i resell dizajnerskih stvari, a zatim se počela baviti i personal shoppingom, ovo je bio logičan korak kojeg sam, doduše htjela napraviti i u doba kad je korona tek počinjala, ali evo sad je napokon idealno vrijeme.”- objašnjava Nika

Što se tiče samog asortimana odjeće, Nika je svaki komad osobno odobrila i pregledala što znači da je riječ o odjeći i modnim dodatcima koji su u izvrsnom stanju, a iako je fokus na dizajnerskim komadima, u ponudi će se moći pronaći i nešto povoljniji, no svejedno kvalitetni brendovi. Isto tako, načini plaćanja su maksimalno prilagođeni, a sve detaljnije informacije o buvljaku možete pronaći na sljedećem linku.

Buvljak će se održati ovu subotu, 23. listopada u Regular.Bar-u s početkom u 11 sati, stoga ne propustite priliku za kvalitetan shopping po povoljnom cijenama koji se itekako isplati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.10.2021. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p