TRENDOVI

Maštovite kombinacije s čarapama

Trend koji nas ne napušta

Ako ste imali prilike družiti se s mladim Britankama, možda ste uočili da one jako vole trend o kojem pričamo. On nije novost, no svakako su mišljenja o njemu podijeljena. No, štogod mislili o čarapama u kombinaciji sa sandalama ili cipelama visokih potpetica, očigledno je da nas ne napuštaju. Chanel, Saint Laurant i Prada samo su neki od modnih kuća koje su ovaj mini trend odaslali niz modnu pistu, a on nije stran ni modnim insajdericama.

Vrlo vjerojatno ovaj look mnogima neće biti po volji, no modni svijet još jednom nas je natjerao da se zapitamo može li nešto što je nekada bilo izričito zabranjeno i odbojno postati modni 'must have'. Poželite li se baciti na eksperimentiranje, dobro je znati kako je Saint Laurant provukao ovu kombinaciju kroz osamdesete te spojio šljokičaste čarape s cipelama niskih peta, dok je Chanel izradio hibridnu verziju nadograđujući cipele čarapama. Prada se odlučila za sportsku verziju trenda i ukomponirala visoke čarape ukrašene sjajnim dodacima i sandale. Na prvi pogled nespojiv par rezultirao je vrlo zanimljivim stylingom za kojeg smo sigurni da će preplaviti modne tjedne.

Voljeli ih ili mrzili, neke su nas trendseterice uvjerile da ovaj styling može izgledati veoma cool, a kako bi vas inspirirali, izabrali smo neke od najboljih street style kombinacija.


 

Matea Martek

photos: man repeller, a love is blind, melodie jeng, lee oliveira, pinterest, look de pernille, vanessa jackman

 

Objavljeno: 07.02.2014. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p