TRENDOVI

Maturalna večer visoke mode

Ako za maturalnu večer odaberete haljine Borisa Pavlina i Xenie design imati ćete pravi 'haute couture' izgled.

Ovoga puta predstavit ćemo vam haljine koje za maturalnu večer predlažu Boris Pavlin i Xenia design. Dva potpuno različita dizajnera ipak imaju jednu stvar koja im je zajednička -  njihove krecije su prava remek djela.

Boris Pavlin jedan je od omiljenih i najpoznatijih dizajnera svečanih haljina. Savršenstvo detalja i raskoš njegovih kreacija savršeno će se uklopiti u vašu maturalnu večer. Pavlin vam također savjetuje kratke modele haljina koje je predstavo na nekoliko posljednjih revija. Kratke haljine svijetlih, sjajnih, zlačanih i pastelnih boja privlače pažnju vrsno izrađenim detaljima. Cijene haljina jednog od najcjenjenijih hrvatskih dizajnera kreću se od 3,800 do 5,400 kuna.

Xenia design za maturalnu večer predlaže dva kratka modela haljine i jednu dugu, sve u njezinom prepoznatljivom stilu. Tako ćete i vi zasigurno biti prepoznatljive u avangardnim haljinama Xenie design jer su njezine kreacije drugačije od svih ostalih. Ako preferirate haljine 'artie' izgleda i želite zasjati na maturalnoj večeri u nečemu potpuno suprotnom od klasične večernje haljine odaberite model ovog velikog dizajnerskog imena.

 

Tina Bačić

Objavljeno: 13.05.2009. u 20:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p