TRENDOVI

Maturalne haljine sa stavom

Želite biti posebne i imati maturalnu haljinu hrvatskog dizajnera? Donosimo vam modele koje predlažu Juraj Zigman i Envy Room!

Tražite haljinu za maturalnu večer? Više ne morate bjesomučno tragati jer mi imamo idealna rješenja za vašu posebnu večer! U haljinama hrvatskih dizajnera izgledat ćete posebno i orginalno, a kako je većina modela unikat možete biti sigurni da je neće imati nitko drugi. Danas vam predstavljamo haljine Juraja Zigmana i Envy Rooma.

 

Juraj Zigman je dizajner koji već neko vrijeme oduševljava publiku svojim kolekcijama, šarenilom i posebnošću kreacija. Upravo će vas tako oduševiti i njegove maturalne haljine. Zigman je kreirao kratke modele haljina u skladu s trendom kratkih haljina koje svi preporučaju za maturalnu večer ove godine. Naravno, haljine su sve samo ne obične. Zigman ih je ukrasio štrasom i svojim prepoznatljivim šarenim detaljima. Cijene haljina se kreću od 2500 kuna, a dostupne su u Cro-A-Porter dućanu u Bauerovoj 5. Osim onih tamnijih boja, Zigman u svojoj ponudi ima i haljinu vesele žute boje, a kako su žarke boje ove sezone jako 'in', ovaj odabir idealan je za sve vas koje ste se odlučile pojaviti u nekoj žarkoj varijanti.

Dizajnerski dvojac Envy Room-a, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, također predlažu kratke haljine za vašu posebnu prilliku. Njihove modele možemo opisati kao prave 'modele sa stavom' upotpunjene sjajnim kamenčićima i volumenom, a cijena im je 3900 kuna. Posebno ćete se zaljubiti u haljinu nježne roze boje na jedno rame. Haljine na jedno rame su najpopularnii model ovoga proljeća, a nabori i sitni volani na modelu Envy Rooma savršen su romantični dodatak koji ju čini apsolutno prekrasnom!

 

Tina Bačić

Objavljeno: 03.05.2009. u 20:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p