TRENDOVI

Midi haljine s printom idealan su odabir za sve prigode

Vječan model s notom elegancije i profinjenosti!

Kada govorimo o haljinama, možemo se složiti da se radi o neizbježnom odjevnom komadu u ženskom ormaru, a bezbroj modela i varijanti dopušta nam da se igramo i kreiramo outfit koje će najbolje opisivati naš stil, ali i osobnost. 

Unazad nekoliko godina zaigrane midi haljine jako su se popularizirale te uspješno zadržavaju svoje mjesto na policama high street trgovina. Ono što je toliko posebno kod ovog modela je njihova praktičnost i jednostavnost kombiniranja. Odlučite li se za midi haljinu, jedino što vam je potrebno su cipele i kaput te se možemo složiti kako se radi o kombinaciji gotovoj u svega nekoliko minuta što u današnjem užurbanom načinu život kada nemamo dovoljno vremena za ništa, itekako dobro dođe. Midi haljine sa šarmantnim i zanimljivim printovima odličan su odabir za dnevne kombinacije, ali i one večernje.

Prilikom dnevnih varijanti ovaj model haljina odlično pristaje uz gležnjače i popularan oversized kaput, a budući da se radi o haljinama s printom, same po sebi dovoljno su upečatljiva stoga ostatak outfita odaberite u nekoj neutralnoj boji, a detalji s kojima možete podići cijeli izgled definitivno su nakit ili ukrasi za kosu. Prilikom večernjih kombinacija midi haljina preporučujemo one sa životinjskim uzorkom, a što se tiče cipela, odlučite se za atraktivne čizme do iznad koljena ili jednostavne salonke. Još jedna od prednosti ovog modela haljine je činjenica kako ju možete nositi u različitim godišnjim dobima, samo se trebate slojevito odjenuti u periodima kada su temperature nešto niže, a mi, kako biste odabrali svoju savršenu midi haljinu s printom, u nastavku smo izdvojili najljepše modele iz aktualne high street ponude.

Zara (300 kn)

Zara (300 kn)7

Zara (300 kn)

Zara (180 kn)

Topshop (700 kn)

Topshop (400 kn)

Topshop (300 kn)

Stradivarius (230 kn)

Foto: Zara, Topshop, Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 04.02.2019. u 11:52

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p