MODNI DODACI

Mikro torbe - trend koji nas je osvojio!

Torbice nikad nisu bile manje i slađe
Micro torbice 
 
Manje je više. Barem u svijetu ženskih torbi. Trend nošenja torbica mikro dimenzija pokorio je svemir u kojem stanuju svjetske trendseterice i to još prošle sezone, a suvereno vlada i ulicama i modnim pistama u ovim toplim mjesecima.
 
U jarkim bojama i upečatljivih uzoraka, torbice su ove sezone toliko sićušne da djeluju kao da pripadaju nekoj manjoj verziji vas samih ili su se smanjile pod djelovanjem nekih nadnaradnih sila. Funkcionalnost? Hm... Očigledno sasvim nebitno. Jer, budimo realni, u jedan takav primjerak ne stane vam baš previše prtljage. Eventualno ključevi i mobitel. Možda pokoja kartica. No, pozitivna je strana ovog modnog trenda u tome što ove torbice nemaju efekt crne rupe kao većina ženskih torbi u kojima je gotovo nemoguće odmah naći ono što tražite. Dobar izgovor da se ostavite tegljenja većinom posve nepotrebnih stvari. A postoji još jedan posve opravdan razlog za praćenje ovog trenda. Mikro torbice su ove sezone stvarno neodoljivo slatke.
 
Louis VuittonLouis Vuitton
 
DiorDior
 
Stella McCartneyStella McCartney
 
Sve je započelo na pisti sa sada već kultnom Petit Malle torbicom s potpisom Louis Vuittona, a trend sićušnih ženskih torbi nisu zanemarili ni drugi dizajneri poput Diora ili Stelle McCartney. Trend se, standardno, prolio ulicama svjetskim metropola pa su street style fotografije naprosto prepune genijalnih stylinga s ovim neodoljivo slatkim modnim dodatkom.
 
Chiara FerragniChiara Ferragni
 
Micro bag 
Micro torba 
Micro torba 
Micro torba 
Micro torba 
Micro torba 
T. L.
Foto: The Street Muse, Getty Images, The Fashion Tag, Stockholm Streetstyle
 
Objavljeno: 02.06.2015. u 14:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p