TRENDOVI

Mini haljine: 15 modela savršenih za sve prigode

Model kojem se uvijek vraćamo!

Iako je moda toliko promjenjiva da je doista teško pratiti trendove, to u konačnici nije niti potrebno jer ostati dosljedan vlastitom stilu uz pokoji trendi komad, pravi je smisao odijevanja. Haljine mini kroja sjajan su ljetni odabir kojeg se nikada ne odričemo, a trenutna high street ponuda je i više nego atraktivna, stoga na vrijeme nabavite svoj novi omiljeni model.

Ljetne vrućine definitivno obožavamo, no ipak mogu zadavati probleme kada govorimo o odijevanju. U ljetnoj garderobi jedan od najvažnijih čimbenika je udobnost i prozračnost, a postoji li odjevni predmet koji bolje odgovora navedenom opisu od najdražih haljina. Kao što smo napomenuli, mini haljine baš nikada ne izlaze iz mode, a ovog ljeta obožavamo lagane i fluidne krojeve te materijale u kojima se vrućine znatno lakše podnose. Osim u dnevnim kombinacijama, mini haljine savršen su odabir i za večernje izlaske, a što se tiče modnog smjera, možete eksperimentirati i otići u zanimljivom i zaigranom smjeru ili s druge strane ostati dosljedan vječnoj i nepogrješivoj eleganciji. Vibrantne boje i uzorci uvijek su šarmantan odabir, ali i trendi pastelne nijanse koje suptilno naglašavaju žensku figuru i senzualnost te kreiraju zanimljivu i decentnu modnu priču.

Budući da su mini haljine sjajan odabir za dnevne i večernje varijante, u nastavku smo izdvojili 15 divnih modela za koje smo sigurni da će se uklopiti u svačiji stil.

Zara (180 kn, 180 kn)

Bershka (150 kn), Zara (230 kn)

Bershka (150 kn), &other Stories (650 kn)

Uterque (250 kn)

Stradivarius (230 kn, 230 kn)

&other Stories (650 kn, 800 kn)

Topshop (200 kn, 250 kn)

Reserved (150 kn, 180 kn)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Stradivarius, Reserved, Uterque, &other Stories, Topshop, Bershka
Objavljeno: 05.07.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p