TRENDOVI

Mini torbice koje ovog ljeta ne ispuštamo iz ruku!

Stylish modeli koji će vam se sigurno vidjeti!

Ljeto je u punom jeku, a to znači da je ujedno i pravi trenutak kako biste nadopunili garderobu za tople dane. Naravno, iako vjerujemo da ste to već odavno učinili, nije naodmet s vremena na vrijeme ponovno zaviriti u aktualnu ponudu najdražih brendova jer asortiman se neprestano nadopunjava, stoga su našu pažnju ovog puta ukrale neodoljive mini torbice!

Kada govorimo o ljetnim mjesecima, neke od prvih asocijacija su praktičnost pomiješana sa stylish izgledom. Upravo zato, mini modeli torbica nameću se kao nepogrešiv odabir, a pogotovo pridodamo li svemu zemljane ili pak vibrantne tonove. Tako nam je oko zapelo na jednom doista divnom modelu domaćeg dizajnera koji je za ovu sezonu osmislio hit torbu koja nam se izlazi iz glave. Riječ je o Ivanu Alduku i mini torbici iz aktualne cruise kolekcije koja dolazi u nekoliko boja, a osvaja svim pravim ljetnim rustikalnim izgledom.

Osim nje, jako nam se sviđa i, sad već kultni Jacquemus Le Chiquito Moyen model koji je ulov u kojeg se definitivno isplati uložiti. Također, tu su i high street brendovi s nešto pristupačnijom ponudom, stoga kako bismo vam olakšali shopping, u nastavku smo izdvojili nekoliko modela mini torbica koje su se nametnule kao apsolutni favoriti!

Ivan Alduk (700 kn)

Jacquemus ($680)

Mango (180 kn)

&OtherStories (€49), Reserved (120 kn)

Mango (100 kn)

By Far ($320)

Balenciaga ($2,419.35), &OtherStories (€129)

Mango (100 kn)

Stradivarius (140 kn)

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.07.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p