TRENDOVI

Mini torbice: model kao stvoren za chic kombinacije

Praktični modeli koje obožavamo!

Torbe su modni dodatak bez kojeg definitivno ne možemo zamisliti svoju svakodnevicu, a činjenica kako su posljednje proljetne kolekcije predstavile sjajne i upečatljive modele, dodatno nas veseli te daje ddatan razlog za nadopunom postojeće kolekcije.

Torbe velikih dimenzija iznimno su praktične prvenstveno zbog toga što u njih može staviti sve sitnice, koje nam nerijetko i ne trebaju, no biti sigurni da nam tijekom dana ništa neće zafaliti. Iako ovakva vrsta torbi ima neupitno puno pozitivnih elemenata, mini torbice također su se nametnule kao vrlo praktičan model. Mini modeli dolaze u različitim veličinama, pa tako postoje i one dosita malene u koje stane tek nekoliko sitnica, no svejedno se radi o modelu kojeg želimo vidjeti u nadolazećem periodu. Naime, mini torbice koje zapravo graniče s mikro modelima, sjajan su odabir za večernje izlaske u kojima nepotrebne stvari nisu nešto što želimo.Topshop je brend koji nije potrebno dodatno predstavljati te koji nas baš uvijek iznova iznenaditi odličnim kolekcijama, a ovog proljeća predstavili su šarmantne modele mini, ali i mikro torbica koje dolaze u vibrantnim bojama no i onim zemljanim. Najveća posebnost krije su u decentnim detaljima koji se će se savršeno uklopiti u sanjive kombinacije kojima dominiraju suknje, haljine i neizostavni jeans. Osim za večernje izlaske, ovakav model torbica možete nositi i u dnevnim varijantama, no u tom slučaju valja pomno izabrati što ćete uzeti sa sobom.

U nastavku smo izdvojili nekoliko najatraktivnijih modela iz aktualne Topshop ponude za koje smo sigurni da će se uklopiti u svačiji stil te kombinacijama podariti jednu novu posebnu modnu notu koja neće proći nezapaženo.

230 kn

180 kn, 200 kn

200 kn

190 kn

180 kn, 190 kn

190 kn

Foto: Instagram, Topshop
Objavljeno: 21.05.2019. u 12:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p