TRENDOVI

Mini torbice za ljeto koje ove sezone nosimo na sve!

Trendi i praktični, a tako chic!

Kada bismo morali izdvojili onaj jedan modni dodatak bez kojeg ne možemo, vjerujemo kako bi torbe bile jedna od prvih asocijacija. Naime, torbe su prije svega vrlo praktične i funkcionalne, no tu su i kako bi cijeloj kombinaciji pružile ono nešto te outfitu podarile statement look. Upravo zato, ovog puta fokusirali smo se na trendi mini modele koji su kao stvoreni za tople ljetne dane.

Kada je riječ o ljetnim kombinacijama, najviše volimo praktičnost, a mini modeli torbica tada se nameću kao nepogrješiv odabir. Iako se na prvi pogled može činiti da mini modeli ne mogu biti funkcionalni, praksa je nešto drugačija jer ćete u tom slučaju sa sobom ponijeti zbilja ono najbitnije i u tren oka pronaći bilo što. Isto tako, nije zanemariv niti način nošenja mini modela koji je često preko ramena, stoga možemo zaključiti da je svakako riječ o vrlo nosivom ljetnom detalju. Što se tiče samog dizajna, nosi se baš sve, od slamnatih varijanti pa sve do onih nešto profinjenijih, a kada govorimo o bojama, već odavno znamo da ljeto jednako voli vibrantan kolorit kao i suptilne i nježne zemljane tonove. Naravno, tu su i nezaobilazne pastelne boje koje su kao stvorene za sve romantičarke, ali i one koji obožavaju supine modele koji čine veliku razliku.

Bez obzira na to što smo sigurni da već imate nekoliko najdražih modela, mi smo zavirili u aktualnu ponudu omiljenih brendova i u nastavku donosimo one koji su nam najviše zapeli za oko!

Mango (150 kn)

Stradivarius (140 kn), Reserved (100 kn)

Reserved (140 kn)

Mango (100 kn), Bershka (120 kn)

Bershka (80 kn)

Mango (150 kn), Mango (130 kn)

Zara (180 kn)

Zara (180 kn), Zara (300 kn)

Bershka (80 kn)

Mango (150 kn), Reserved (180 kn)

Saint Laurent (€2,390)

Zara (40 kn, 150 kn)

Bottega Venata (€1,750)

Foto: Instagram, Reserved, Zara, Bershka, Net-a-Porter, Mango
Objavljeno: 09.07.2021. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p