TRENDOVI

Mini 'uggsice' kao jedan od najvećih trendova sezone

Hit model koji se mora pronaći u baš svakoj garderobi

Moramo priznati da smo pomalo ostali iznenađeni velikim povratkom 'uggsica' koje su se ove sezone vratile na velika vrata i to u jednom posve novom izdanju. Ako još uvijek niste obnovili svoju garderobu za zimu, onda ovaj hit model morate svrstati u svoj ormar, a riječ je mini verziji kojoj baš nitko ne može odoljeti!

Kada govorimo o obući za zimu, ono što se nekako nameće kao prioritet jest udobnost same obuće, kao i efektnost. Tako tražimo modele zahvaljujući kojima će svaki naš korak biti udoban, ali i nevjerojatno stylish. Upravo su 'uggsice' savršen spoj svega navedenog jer su nevjerojatno meke, tople i udobne te pružaju poseban pečat našem svakodnevnom modnom izdanju. Ovih dana gotovo je nemoguće ne primijetiti veliki povratak 'uggsica' i to njihove preslatke, mini verzije. Riječ je o modelu koji seže taman malo do ispod gležnja, a koji se prekrasno slaže s baš svim modnim komadima iz ormara. Ovaj model prati klasičan dizajn te je jedina razlika u visini, a kombinirati ga možete na razne načine; uz uske traperice ili pak uz maxi pletene haljine. Jedini minus ovog modela jest to što možda ne grije dovoljno kao klasične 'uggsice', no sigurni smo da će omiljene trendsetterice i ovom problemu sjajno doskočiti!

U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih modnih inspiracija kako nositi ovaj hit model, ali i gdje ga možete nabaviti samo jednim klikom!

UGG Essential Mini Boot

Foto: Instagram, Ugg
Objavljeno: 26.11.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p