TRENDOVI

Minijaturne naušnice kao omiljeni ljetni nakit

Naušnice kao savršeno modni začin!

Nesputan i ugodan osjećaj nešto je čemu ljeti težimo u svom odijevanju, pa je tako sve u znaku minimalizma. Jednostavne boje i klasični krojevi modnih komada također su sjajan odabir za kreiranje brze i efektne odjevne kombinacije jer ljeti nam se zaista ne da stajati ispred ormara, razbijajući glavu što zapravo odjenuti. No, da bi svaki naš modni odabir bio ipak mrvicu posebniji, važnu ulogu ima nakit, pogotovo naušnice bez kojih je svaka modna kombinacija nepotpuna!

Baš kao u svakom kutku našeg ormara, trendovi su prisutni i unutar naše škrinjice s nakitom. Iako često znamo reći kako je ljeto idealno razdoblje za modno eksperimentiranje, ono istovremeno ostavlja dovoljno prostora za neodoljivu jednostavnost minimalizma, a koja nam pak otkriva i onu drugu stranu ove tople sezone, onu odmjerenu i opuštenu. Niti jedna ljetna garderoba ne bi bila potpuna bez pomno odabranog komada nakita, a naušnice su zasigurno najpopularnije.

Jednostavne i decentne naušnice savršeni su začin unutar svakodnevnih kombinacija, ali i odabir s kojim ne možete pogriješiti ako težite nešto elegantnijem izdanju. Također bez obzira na to što je riječ o sitnim naušnicama, nešto upečatljiviji privjesci koji nagovještaju ljeto itekako pružaju željeni efekt, a u nastavku smo izdvojili one komade koje ćete sigurno nositi baš cijelo ljeto!

Bershka (50 kn)

Stradivarius (50 kn)

Zara (80 kn)

Bershka (40 kn)

Bershka (50 kn)

Stradivarius (50 kn)

Stradivarius (50 kn)

Stradivarius (50 kn)

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, Bershka
Objavljeno: 06.07.2020. u 14:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p