TRENDOVI

Minimalistički nakit koji obožavaju poznate djevojke

Indijski brend nakita koji osvaja statement komadima

Poveznica između mode i arhitekture oduvijek postoji; oba usmjerenja vole estetiku, ponešto drugačiju te uvijek teže nekim novim oblicima i formama. S druge strane, tu je i vječni minimalizam koji također možemo primijeniti na oba polja, a kombiniranjem arhitekture, mode i spomenutom izričaja, kao rezultat imamo poseban i unikatan nakit koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Misho je brend indijske dizajnerice Suhani Parekh koja kreira sjajne komade nakita usko povezane s arhitektonskom estetikom. Ono po čemu se ovaj nakit izdvaja definitivno su čiste i precizne linije koje čine vrlo privlačnu simbiozu klasične forme i eksperimentiranja s mikro detaljima koji u konačnici daju unikatan modni dodatak. Dizajnerica je prilikom školovanja imala priliku sudjelovati u projektima suvremenog prizvuka, što je i više nego očito pogledate li samo nekoliko komada nakita. Pojam suvremeno u plesu ili glazbi, označava nešto drugačije, priču ispričanu bez prevelike scenske pozadine i rekvizita, obično se radi o čistom tijelu koje prenosi emociju i ostavlja publiku bez daha; primjerite li neke od navedenih elemenata prilikom izrade nakita, sigurno smo da će utjecaj na publiku, u ovom slučaju kupce, biti jednak kao i kod nekog umjetničkog performansa.

Misho nakit prati formu te odaje dojam da je inspiriran fragilnošću ljudskog pokreta. Minimalizam u nakitu može biti iznimno zahtjevan za dobiti zato što minimalistički nakit ne označava neupečatljiv nakit, a vještina je sa samo jednom žicom ili oblikom postići statement dojam koji će zasjeniti sve, na prvi pogled, upečatljivije komade. Prilikom kombiniranja minimalističkog nakita predlažemo da ostanete jednostavni i dopustiti da nakit vodi glavnu riječ u outfitu.

Konkretno govoreći o Misho nakitu, jednostavna majica, košulja ili dolčevita neutralnih nijansi u kombinaciji s hlačama visokog struka ili suknjom, izgledat će stilski sjajno i smisleno, a energija koju ćete odašiljati imat će notu ženstvenosti i uvijek poželjne elegancije. Koliko je ovaj nakit poseban dokazuje i činjenica da su mnoge zvijezde poput Rihanne, Kendall Jenner, Priyanke Chopre poludjele za ovim unikatnim dizajnom , a žellite li i vi svoj primjerak, Misho nakit možete naručiti putem službene web stranice i izdvojiti se iz mase elegantnim i posebnim izborom detalja.

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.02.2019. u 02:43
Tagovi: minimalizam, nakit

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p