TRENDOVI

Minimalistički komadi nakita koje ćete odmah poželjeti u kolekciji!

Za sve koji u minimalizmu pronalaze poziv, ljepotu i inspiraciju, Zlatarna Celje predstavlja novu zlatnu kolekciju – Golden Loop!

Kolekcija oponaša jednostavnost u prirodi jer minimalizam nije samo odustajanje od dramatičnih estetskih oblika, to je filozofija i odnos prema životu. Golden Loop slijedi načelo 'manje je više', koje ženu postavlja u prvi plan, a komadi nakita služe samo kao odraz njezine ljepote i elegancije.

Elegantna forma kolekcije Golden Loop svojom modernom, mladenačkom estetikom, prikladna je za svaki dan, kao i za svečanije večeri, gdje je nakit samo čarobna točka na i. Namijenjena je ženama koje nakitom biraju diskreciju, ali i rado njime skreću pozornost na briljantan karakter.

Pri dizajniranju kolekcije Golden Loop majstori zlatari suočili su se s teškim zadatkom jer, iako se čini kontradiktornim, upravo je nakit jednostavnih oblika najsloženiji za izradu. Kako bi nakit ostao vjeran minimalističkoj filozofiji, gdje ništa nije suvišno, u izradi su morali slijediti vizualnu i tehničku dovršenost. Svojim znanjem i iskustvom pobrinuli su se da prsten i naušnice budu toliko lagani da će se jedva osjetiti. Kolekcija Golden Loop sastoji se od prstena i naušnica u žutom zlatu. Pročišćene linije, nadahnute stabljikama biljaka, skrivaju i diskretno dijamantno blago.

Zlatarski majstori Zlatarne Celje od 1844. godine predano stvaraju neodoljive kolekcije nakita uz koje je svaki dan ispunjen ljepotom i bezvremenskom elegancijom.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku. Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

Foto: PR
Objavljeno: 30.09.2022. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p