TRENDOVI

Mjesec u znaku crvene boje

Boja koja nikad ne prestaje inspirirati

Veljača je i ne možemo pobjeći od jedne boje koja se nameće kao standard. Za tjedan dana će nas ona gledati iz svakog izloga i sa svake bombonijere. No, bez obzira na sve marketinške trikove i uobičajene tradicije, crvena boja ipak osvaja na prvu. Dobro stoji plavušama u istoj mjeri kao i crnkama, podiže raspoloženje i predstavlja klasiku. Vatrena je i evocira strast, te je obožavamo vidjeti u stilskim igrama.

Obožavaju je i svjetske trendseterice, čije smo kombinacije prikupili kako bismo vas uvjerili da crvenu boju prošećete sljedećih dana. Ako ste hrabri, obucite je od glave do pete. Ako volite trendove, isprobajte crvenu tartan košulju. Za klasičarke uvijek vrijedi pravilo male crvene haljine. Ne volite li pretjerano boje, iskoristite moć crvenih modnih detalja ili crvenog ruža.

Izbori su beskonačni, a mi vas izazivamo da ovu jarku nijansu ubacite u svakodnevicu.

 

Matea Martek

photos: tommy ton, stockholm streetstyle, atlantic pacific, cashmere in style, dulceida, fake leather, lucitisima, my showroom, nany's klozet, nadia aboulhosn, song of style, ring my bell, seams for a desire, street peeper, wayne tippetts, trop rouge, we wore what

 

Objavljeno: 04.02.2014. u 11:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p