TRENDOVI

Moda voli životinjski uzorak!

Zavolite ga i vi!

Jesen i zima su pravo vrijeme da se odlučite za modni komad životinjskog uzorka, od lažnog krzna ili neki detalj koji na sebi sadrži perje.

Osim što su ih dizajneri najavili kao velike hitove za ovu sezonu, kako su zimi svi većinom u zagasitim tonovima, ovim komadima postići ćete originalan i upečatljiv izgled. Ovi komadi namijenjeni su podizanju naizgled običnih kombinacija, nikako vam ne savjetujemo da se od glave do pete obučete u tom stilu.

Prva i osnovna stvar koju ove zime morate nabaviti je bunda od lažnog krzna. Osim što će vas grijati, celebsice u svijetu svoje bundice furaju već nekoliko sezona i one su zbilja modni must have ove sezone. Ako vam se bunda čini pretjeranom i jednostavno nije vaš stil, pokušajte za početak nabaviti prsluk koji možete nositi na casual ali i na svečane kombinacije.

Osim krzna, nosi se i leopard uzorak. Možda nikad nije ni izašao iz mode, no ove ga sezone zbilja ima u izobilju. Također se nalazi na bundama, a u Topshopu i Miss Selfridgeu naći ćete vestice u različitim bojama prošarane leopard uzorkom te su tu i modni dodaci poput šalova i rukavica koji vole ovaj print. Iduće što morate nabaviti je perje. Ali perje nosite u detaljima. Odlučite se za ukras za kosu koji je ukrašen perjem, ili za torbicu. Veliki hit su i mali bolerići od perja koji su savršeni za večernje kombinacije pa ih kombinirajte uz elegantnu haljinu ili ga prebacite preko svečane vintage košulje.

Kako smo već napisali, moda voli životinjski uzorak, pa vam savjetujemo da ga zavolite i vi. U našoj galeriji pronađite svoj omiljeni komad od krzna, perja ili otkačenog leopard uzorka!

Ana Bacinger

Objavljeno: 23.11.2009. u 22:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p