TRENDOVI

Model hlača koji produžuje noge i laska svakoj figuri

U nekoliko koraka do fantastičnog izgleda!

Iako nam najnovije jesenske kolekcije nalažu kako se očekuje veliki povratak skinny hlača, nije rijetkost da upravo taj model i nije najsretniji odabir. Srećom, mjesta očajavanju nema jer se u ponudi nalaze i bezvremenski modeli koji laskaju baš svakoj figuri, čine ju vitkijom te neizmjerno atraktivnom.

Možemo se složiti kako je mnogim ženama upravo kupnja hlača jedna od najstresnijih jer je teško pronaći onaj model koji će naglasiti sve ono što treba, a pritom sakriti male nedostatke. Bez obzira na to što trendove obožavamo, prvenstveno zato što nas podsjete na neke sjajne odjevne komade, ponekad ih nije dobro slijepo pratiti. Ono što je kod odijevanja vrlo bitno za napomenuti je da baš svaka kombinacija treba biti prilagođena tijelu jer će samo tako u potpunosti doći do izražaja te izgledati šarmantno i atraktivno. Model hlača koji je uvijek odličan izbor definitivno je onaj visokog struka te nešto širih nogavica. Naime, odabirom takvih hlača vizualno izdužujete figuru, noge su duže i naglašen je struk što doprinosi kreiranju ženstvenog i senzualnog izgleda.

@blaireadiebee

@rutaenroute

Ovakav model hlača vrlo često je odabir kojem se okrećemo samo u svečanim prilikama, no to ne mora biti tako jer postoje odlične dnevne varijante ovog modela s kojima je opušten, casual izgled zagarantiran. Što se tiče obuće, ovaj model voli potpetice, ali vrlo dobro funkcionira i s trendi gležnjačama s nešto nižom potpeticom koja je sjajan odabir jer vas tijekom dana neće ni u čemu sputavati. Kao što smo naglasili, hlače visokog struka simboliziraju ženstven izgled, ali i odvažnost te samopouzdanje, stoga bez imalo straha upustite se u stilske igre te uživajte u divnim kombinacijom koje će malo koga ostaviti ravnodušnim.

@brittanyxavier

& Other Stroies (600 kn), Uterque (750 kn)

S.Oliver (730 kn, 730 kn)

& Other Stories (600 kn)

H&M (230 kn, 500 kn)

Uterque (550 kn)

Stradivarius (200 kn), Uterque (750 kn)

Zara (230 kn)

Foto: Instagram, Zara, Uterque, Stradivarius, & Other Stories, S.Oliver, H&M
Objavljeno: 06.09.2019. u 12:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p