TRENDOVI

14 modela hlača koje vizualno izdužuju noge

Savršena figura uz jedan ključni komad!

Bez obzira na to što se trenutno nalazimo u periodu koji zahtjeva nešto deblje,odnosno toplije odijevanje koje će nas adekvatno grijati, to ne znači da u potpunosti morate zaboraviti na najdraže trendove. Naime, hlače su zasigurno jedan od najomiljenijih odjevnih predmeta, a zašto je to tako proizlazi iz činjenice kako je riječ o vječnom komadu koji divno pristaje brojnim kombinacijama te dopušta kreiranje upečatljivih outfita koji sigurno neće razočarati.

Premda se trendovi iz sezone u sezonu neprestano mijenjaju, postoje oni neki kojima se uvijek iznova rado vraćamo. Trapez hlače imaju periode kada su iznimno popularne i tražene, ali jednako tako i one kada ih pospremimo duboko u ormar. Ipak, spomenuti model hlača zapravo je bezvremenski klasik koji uvijek izgleda lijepo i elegantno te je odabir kojeg biste baš uvijek morali uzeti u obzir prilikom kreiranja outfita. Različiti trendi modeli nerijetko ne laskaju ženskoj figuri te ju mogu skratiti ili s druge strane nepotrebno proširiti, a trapez hlače čine upravo suprotno. Osim što izdužuju noge, čine odličnu sinergiju ozbiljnog i casual stila, stoga možemo zaključiti kako je svaka kombinacija s trapez hlačama pun pogodak.

 Ipak, ako ste nešto sitnije građe, nije naodmet omiljene trapez hlače nositi s potpeticama, a dobra vijest da je će biti dovoljna i udobna block potpetica, no svakako pripazite da se ista ne vidi, odnosno da rub hlača prekriva cipele. S obzirom na to da gotovo svi high street brendovi imaju vrlo raznoliku ponudu trapez hlača u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela s kojima su atraktivne kombinacije, ali i izgled zagarantirani, stoga već danas stignete nabaviti novi model koji će se najbolje uklopiti u vašu garderobu.

Mango (130 kn), (170 kn)

Stradivarius (200 kn), (200 kn)

Zara (150 kn), (200 kn)

Stradivarius (230 kn), (230 kn)

Zara (230 kn), (200 kn)

Mango (170 kn), (200 kn)

Zara (200 kn), (200 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Stradivarius
Objavljeno: 23.12.2020. u 15:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p