TRENDOVI

Modne investicije za proljeće 2010.

Koji komadi vam neophodno trebaju?

Kad pričamo o modnim investicijama sezone, mislimo na osnovne komade koje svaka prava modno osviještena dama treba imati u svom ormaru.

Bolje je izdvojiti koju kunu više i kupiti komad koji ćete nositi cijelu sezonu, kombinirati ga na više načina i izgledati stylish, nego posegnuti za nekim jeftinim i demode komadima koji su ostali na sniženju jer njih vjerojatno nećete nositi. Osnov proljetne garderobe je svakako bezvremenski baloner za kojeg predlažemo bež boju jer je ona ipak ta koja ga čini univerzalnim, elegantnim i kultnim komadom svakog ormara. Nakon balonera, pronađite nove traperice! Dobro znamo da je kupovanje traperica najveća muka za većinu žena pa ako odlazite namjenski u shoping traperica razmislite kakav model volite, što vam dobro stoji i u kojim trgovinama najčešće pronalazite dobre modele.

Nakon balonera i traperica pametno investirajte u jednostavne T-shirtice i dobar kardigan koji se lako kombinira sa vašom garderobom, jednu elegantnu malu crnu haljinu(jer vam treba jedna svake sezone), must have proljeća - haljinu cvjetnog printa i obavezno neki prugasti komad...

Modni dodaci su ključ dobrog stila i tu savjetujemo da kupite dobru kožnu torbu i udobne balerinke za dnevne kombinacije te fenomenalne štikle i malu elegantnu torbicu za večernje prilike.

Ana Bacinger

Objavljeno: 17.03.2010. u 13:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p