MODNI DODACI

MODNI DODACI DOVE FASHION.HR-a

I naši dizajneri rade mrak accessorize...

Modni događaj DOVE FASHION.HR je iza nas, pa je došlo vrijeme da vidimo koje su nam poslastice spremili naši hrvatski dizajneri. Vodimo vas u svijet modnih dodataka s potpisom najpoznatijih dizajnera u Hrvatskoj. Ako ste mislili da oni rade samo dobre odjevne komade, tu ste bili u krivu. Zasigurno ste se na ulici okrenuli za prekrasnim torbama Roberta Severa i Ivice Klarića, škicnuli narukvice koje nose potpis Ivice Skoke i dvojca iz Envy Rooma, poludjeli za otkačenim ogrlicama cara hrvatskih modnih dodataka - opet dizajnera Roberta Severa. Uz njih, na ovosezonskom DOVE FASHION.HR-u dizajnerica Ana Maria Ricov oduševila nas je svojim bogatim ogrlicama, a Aleksandra Dojčinović preslatkim rajfovima za kosu.

TORBE

Robert Sever i Ivica Klarić pobrinuli su se da njihova modna ovisnica ima najljepšu torbu u gradu. Bila ona velika ili mala, pismo ili za rame, definitivno je posebna i zanimljiva. Robert Sever odlučio je osim već prepoznatljivog oblika male torbice i velike torbe u koju vam stanu sve potrebne i nepotrebne sitnice, u svoj asortiman uvrstiti i putne torbe koje su izgledale fenomenalno. Ivica Klarić za pravu trendsetericu predlaže pismo torbice izrađene od brušene kože u kombinaciji sa lakom različitih veličina i boja.

NARUKVICE

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović iz Envy Rooma uz svoje večernje glamurozne kreacije poigrali su se i modnim dodacima. Oni su za proljeće/ljeto 2010. predložili crne narukvice posute malim satenskim mašnama, a Ivica Skoko plastične narukvice unutar kojih se nalazila čipka.

OGRLICE

Opet izdvajamo nakit Roberta Severa koji je naprosto oduševio svojim modnim dodacima. Velike i masivne ogrlice, izrađene od bojanog kamena u kombinaciji sa kristalima, kožom i lancima svaku će odjevnu kombinaciju učiniti zanimljivijom i posebnijom. Ogrlicama se posvetila i Ana Maria Ricov čije su ogrlice dugačke lančane sa detaljima od tkanine. Muške ogrlice za one hrabrije dizajnirala je dizajnerica Ksenija Vrbanić za XD Xenia design.

UKRASI ZA KOSU

Ivica Klarić smatra da za proljeće/ljeto 2010. za savršeni stajling trebate šilt u crnoj ili bež boji koji ne izgleda nimalo sportski već naprosto chic, a Aleksandra Dojčinović učinit će vas romantičnom svojim decentnim rajfovima u zlatnoj boji.

Ana Bacinger

Objavljeno: 29.09.2009. u 09:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p