MODNI DODACI

Modni dodaci o kojima maštamo

Modna fantazija s potpisom Louis Vuittona
Louis Vuitton    
Samo nekoliko sati nakon predstavljanja nove Louis Vuitton kolekcije za iduću hladnu sezonu, poznati brand u javnost je pustio divan lookbook za čije je vizuale zaslužan fotograf Juergen Teller. Osim fantastične odjeće koja je oduševila sve modne trendseterice koje su imale čast sjediti u prvom redu revije i uživati u odličnom showu, ono što je svakako privuklo najviše pažnje u novoj kolekciji su divni modni dodaci.

Kao i svake sezone, Louis Vuitton veliku pažnju posvećuje svojim modnim dodacima koji će malo koga ostaviti ravnodušnim, a u novoj kolekciji je opet ponudio torbice i cipele koje će dominirati street style fotografijama i editorijalima brojnih modnih časopisa diljem svijeta. Statement torbe idealne su kako za dnevne, tako i za večernje prilike, a cipele zamišljamo u bezbroj odjevnih kombinacija jer su toliko savršene da se mogu divno uklopiti u sve modne stilove. 
 
Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton Louis Vuitton 
A.B.
Objavljeno: 19.03.2015. u 13:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p