MODNI DODACI

Modni DODACI sezone!

Koje cipele, torbicu i naočale odabrati?

Svaka nam sezona donosi novitete dizajnera i high street brendova koje ponekad prihvatimo s oduševljenjem, dok se ponekad zapitamo da li su takvi ekstremi uistinu potrebni.

Velika pažnja posvećuje se modnim dodacima u koje je pametno investirati, jer su oni najčešće ključni komadi kojima podižemo svoje odjevne kombinacije.

Pa kakve nas novosti očekuju u sezoni proljeće/ljeto 2010. na polju modnih dodataka? Cipele su visoke, neobične, ponekad čak na prvi pogled i čudne, no njihova je zadaća da privlače pažnju i čine vas primjetnom i posebnom.

Kako smo već i pisali, klompe su se vratile u modu, platforme ni ove sezone ne silaze s trona, a u modi su i ovog proljeća opasno vrtoglave potpetice.

Na području torbi prevladavaju vesele boje, veliki modeli i prvenstveno prava koža.Torba prije svega izgleda luksuzno, omogućuje vam da u nju pospremite sve što vam treba, a dizajneri su je učinili takvom da ide uz sve odjevne kombinacije.

A sunčane naočale su i dalje prvenstveno retro i otkačene, dominiraju žive boje i veliki okviri. I dalje se furaju Wayfarerice, a Ray-Ban je osim svog najpoznatijeg i najpopularnijeg modela izbacio još nekolicinu zanimljivih modela.

Chanelovi okviri podsjećaju na one kakve je nosila Jackie O., a ostale modne kuće ove su nam sezone pokušale vratiti retro stil u pravom smislu.

U galeriju smo stavili samo neke od najzanimljivijih modnih dodataka za sezonu proljeće/ljeto 2010!

 

Ana Bacinger

Objavljeno: 03.04.2010. u 13:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p