TRENDOVI

Modni dodaci stvoreni za vas i vašu prijateljicu

Divni detalji koji će istaknuti ono najvažnije!

Sada kada smo i kalendarski dočekali jesenski period godine, sjajan je trenutak da se poigrate modnim odabirima, ali i dodatcima koji će upotpuniti svaki styling te ga učiniti neodoljivom modnom pričom. Sigurni smo da već znate kako su upravo detalji ti koji čine najveću razliku, a pridodamo li tome i nešto posebnije značenje, unikatan i drugačiji izgled ne može izostati. To nam je pokazao i Freywille, jedan od najdražih brendova nakita i modnih dodataka koji je ovog puta oduševio novom Monochrome Mademoiselle kolekcijom za koju sa sigurnošću možemo reći da osvaja na prvu!

Kada govorimo o modi, jesensko vrijeme idealan je trenutak za poigravanje i kreiranje zanimljivih kombinacija koje odišu maštom, kreativnošću, ali i posebnim detaljima čiji je fokus nešto drugačije značenje. Često se kaže da su prijatelji obitelj koju samo biramo, i toj tvrdnji je teško proturječiti, stoga su zajednički detalji divan, nenametljiv, a tako poseban hommage velikom prijateljstvu. Lidija Lešić i Slavica Valdec dugogodišnje su suradnice, ali prije svega prijateljice koje su Freywille nakitom odlučile naglasiti svoju povezanost i istaknuti se prekrasnim motivima koji su divno zaokružili svaku odjevnu kombinaciju ovih stylish poslovnih žena.

Kao što smo spomenuli, Freywille je novu kolekciju posvetio upravo prijateljstvu, a svojim prepoznatljivim minimalističkim dizajnom koji prožima specifične detalje, opet iznova naglasio ljepotu monokromatskog stila. Činjenica kako je spomenuta kolekcija namijenjena najboljim prijateljicama dodatno nas potiče na modnu kreativnost i kombiniranje na svoj, individualan, a opet tako drugačiji način koji je povezan s dragim ljudima u našem životu.

U toj priči Lidija i Slavica najbolje pronalaze sebe jer vole posebnost, divan romantičan, ali i nešto odvažniji stil koji uvijek iznova pokazuje koliko je važno naglašavati svoju osobnost prilikom odijevanja, a poseban nakit tada se nameće kao savršen odabir koji povezuje različitosti i akcentira prijateljstvo. Freywille narukvice prijateljstva sjajno pristaju svakom stilu i karakteru odijevanja jer su posebne i po tome što se iza svake boje koju sadrže krije značenje jedne karakterne osobine. Baš iz tog razloga kombiniranje Freywille narukvica bit će odlična modna igra u kojoj će najbolje prijateljice zablistati na najbolji mogući način, ali i dodatno učvrstiti odnos.

Freywille je brend koji nas baš nikad nije razočarao, a linija nakita prijateljstva samo je dodatni poticaj za istraživanje cijele ponude jer ne sumnjamo da ćete pronaći idealan poklon sebi, ali i dragoj osobi te se još jednom podsjetiti koliko su prijateljstva važna i posebna. Osim online, Freywille monokromatske narukvice možete isprobati te razgledati i osobno u Zagrebu na adresi Preradovićeva 2.


Foto: John Pavlish, PR
Objavljeno: 30.09.2020. u 11:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p