MODNI DODACI

Modni dodaci u bijeloj boji su proljetni hit

Donosimo ponudu iz high street dućana

Ovog proljeća morate dobro razmisliti želite li sezonu provesti u cipelama jarkih boja ili ćete se odlučiti za model u bijeloj boji. Slično je i s torbama koje dolaze u šarenom printu, u jarkim bojama od kojih su najpopularnije narančaste, električno plave, žute i ružičaste ili u uvijek modernoj bijeloj boji. Naš je savjet da za ovu toplu sezonu investirate u bijele cipele i torbu jer je ponuda bijelih komada i više nego pristojna, a ostavlja vam mogućnost kombiniranja s jarkim nijansama koje ćete također teško zaobići u izlozima vaših omiljenih trgovina.

  H&MMango

Bijela je do ovog proljeća bila škakljiva kada su modni dodaci u pitanju, no high street brendovi su počeli izrađivati cipele i torbe od nevjerojatno kvalitetnih i finih materijala pa njihovi modeli djeluju jako sofisticirano i elegantno.

Modni dodaci u bijeloj boji su odličan izbor za ovu toplu sezonu jer odlično funkcioniraju uz nježne tonove, uz jarke boje, ali i uz otkačene printeve koji su jedan od dominantnijih trendova proljeća i ljeta 2013. godine!

  ZaraZara

U našoj galeriji pogledajte ponudu bijelih modnih dodataka iz ponude high street dućana!

Ana Bacinger

Objavljeno: 17.05.2013. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p