SELF

'Mommy bag’ je torba koju će svaka mama poželjeti u svojoj kolekciji!

Presladak detalj koji nas je oduševi na prvu!

Dolazak djece u obitelj velika je promjena za svaku ženu te iako zbog brojnih novonastalih obaveza moda i odijevanje najčešće padaju u drugi plan, barem na početku, nije naodmet uz pomoć sitnica još više uljepšati ovaj novi period života, a možemo se složiti kako je dobra torba nešto što je svakoj mami jako potrebno!

Upravo zato, za oko nam je zapeo slovenski brend Childhome koji su svojoj ponudi krije pregršt detalja za mame i bebe, no jedan nam je posebno ukrao pažnju. Pogađate, riječ je o ‘Mommy bag’ torbi koji se može nabaviti u raznim bojama ili uzorcima, a zbog svoje veličine idealna je za trudnice koje se pripremaju na odlazak u bolnicu, ali i za sve ostale aktivnosti koje slijede nakon.

Naime, jedna od najvećih prednosti ove torbe je njezina funkcionalnost. ‘Mommy bag’ je prostrana i velika te idealna za sve one sitnice koje su potrebne kako bi vaše dijete imalo sve nadohvat ruke. Naravno, ova torba je i vrlo stylish i to je samo jedan od razloga zašto ju baš svaka mama želi u svojoj kolekciji. Nama se sviđaju sve varijante i ne možemo se odlučiti samo za jednu, a osim spomenutog natpisa, torbu istih dimenzija možete kupiti i s natpisom ‘Family bag’. Isto tako, u ponudi su i praktični neseseri, mini koferi i slične potrepštine koje su tu da olakšaju život i funkcioniranje s djetetom.

Stoga, ako ste na putu da postanete mama ili to već jeste, predlažemo da zavirite u cjelokupnu ponudu brenda jer ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći nešto za sebe, a sve dodatne informacije potražite na služenoj Instagram stranici!

Foto: Instagram
Objavljeno: 18.07.2022. u 15:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p