TRENDOVI

Mona je predstavila prekrasne ljetne modne komade iz kojih se nećemo skidati! Evo kako je bilo na samoj reviji!

Još jedna sjajna modna priča omiljenog srpskog brenda!

Prije nekoliko dana u Beogradu je predstavljena nova cruise kolekcija poznatog brenda Mona. Riječ je o SunsetCruise modnoj priči čiji je dizajn opet ispunio sva očekivanja. Mona je karakteristična po svojoj jasnoj viziji žene koja ostaje vjerna klasici s pomakom te koja vješto koketira s trendi elementima, no ne gubi na autentičnosti, a sve to, i više, pokazala je recentna revija!

Sa zalaskom Sunca, započela je revija cruise kolekcije, a dojmljivi golden hour s rooftopa Mona Plaza hotela, poslužio je kao sjajna kulisa koja ostavlja bez daha. Kolekcijom dominiraju neutralne boje, odnosno topla paleta koja gradira prema nešto upečatljivijem koloritu te savršeno opisuje ljetno ‘stanje uma’. Igra materijalima i dekonstrukcijom kreirala je dinamičnu kolekciju koja je drugačija, ali nosiva, a zanimljivi cut out elementi nameću se kao sexy detalj koji nam je posebno zapeo za oko. Primjerice, romantične haljine upotpunjene spomenutim detaljima sjajno pomiruju dva modna pravca, a rado bismo nosili i prekrasna odijela, odnosno kombinezone i suknje. Kada govorimo o modnim dodatcima, jednostavne torbe su pravi statement piece koji možemo zamisliti u bilo kojoj kombinaciji, a sama kvaliteta izrade i prepoznatljiva estetika, dovoljno su dobar razlog da poželimo baš svaki model.


Fluidnost materijala u kombinaciji s tonovima ljeta u potpunosti je postignuta bez obzira na to što se u kolekciji mogu pronaći i nešto ‘teže’ tkanine poput satena ili baršuna, ali to znači da iako je naglasak na ljetu, određene komade iz kolekcije nosimo u rano jesenskim danima. Upravo je mogućnosti kombiniranja i prilagodbe komada ono što je u SunsetCruise kolekciji posebno dobro, stoga se veselimo vidjeti sve kreativne kombinacije za koje znamo da će na pravi način komunicirati Monin dizajnerski kod.


Što se tiče same scenografije, kao što smo spomenuli, rooftop s impresivnim pogledom na grad, zalazak Sunca, a kasnije svjetla ulica, kreirao je pravu ljetnu urbanu atmosferu, a nesvakidašnja pista pridonijela je dinamici cijelog eventa. U neutralnim bojama i presječena pink segmentima, pista se je savršeno stopila s odjevnim predmetima iz kolekcije te zaokružila cijelu cruise ideju na pravi način. Također, zanimljiv je i svojevrsni interaktivni moment publike i modela jer se je pista nalazila oko i usred posjetitelja, pa je apsolutni dojam kolekcije i revije bio na zavidnoj razini.

Naravno, kao što smo i očekivali, nije izostala niti sjajna atmosfera te pregršt poznatih imena iz zabavne industrije, stoga možemo zaključiti kako je Mona osim sjajne kolekcije, napravila i izvrsnu uvertiru u ljeto prepuno dobre energije, druženja i uživanja s najljepšim pogledom na grad!

Foto: Marko Petrović
Objavljeno: 24.06.2022. u 13:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p