TRENDOVI

Muške košulje na ženski način

Ove sezone izrađene su od najfinije svile!

Volite posuđivati košulju svog dečka? Iako vam je to veliki gušt, ove jeseni dizajneri i high street dućani u svojim ponudama imaju fenomenalne košulje inspirirane muškim modelima, a jedina razlika u cijeloj priči je što su dizajnirane posebno za žene. One od najfinijeg pamuka uvijek su moderne, posebno ako u svom ormaru imate klasičan bijeli i svijetlo plavi model, no sezona jesen/zima 2010./11. donijela je novost - košulje su izrađene od divne svile. Romantičan i izuzetno ženstven materijal u kombinaciji sa muškim modelom daje spoj koji svi obožavamo! S jedne strane poručujete kako ste elegantna dama koja voli svečane i fine materijale, dok s druge strane odajete svoj ležeran i pomalo koketan stil. Zašto koketan? Jer iako nosite žensku košulju, ona će svakom muškarcu izgledati kao da ste obukli muški model, a to im je iz nekog razloga jako seksi. (Vro vjerojatno zbog brojnih scena iz filmova u kojima glumice ujutro nakon burne i vatrene noći stanom šeću u poluraskopčanim košuljama!)

Odlična stvar kod svilenih košulja muškog modela je ta da fenomenalno izgleda uz većinu garderobe. Zbog materijala je možete nositi na najobičnije traperice i visoke potpetice i automatski izgledate sređeno, dok će s druge strane u kombinaciji sa poslovnim odijelom zbog svog modela smanjiti onaj klasičan i pomalo dosadnjikav poslovni stil.

Naš je savjet da u svoje must have komade za sezonu jesen/zima 2010./11. obavezno uvrstite barem jednu svilenu košulju jer smo uvjereni da se nećete skidati iz nje!

Ana Bacinger  

Objavljeno: 15.11.2010. u 17:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p