TRENDOVI

Najbizarniji asesoari 2009.

Naočale sa zakovicama, cipele u stilu Luja XIV. i još mnogo toga!

Bi li vam ikada palo na pamet nositi po gradu zečje uši? Ili naočale kroz koje gotovo ništa ne vidite? Vrlo vjerojatno ne bi, ali zvijezde željne pažnje, a ponekad i s manjkom ukusa, a viškom novca često se odlučuju na upravo takve bizarne asesoare kako bi privukle pažnju medija. Donosimo najbizarnije modne detalje koje su celebsice nosile ove godine!

Rihannine naočale sa zakovicama

Ove naočale Rihanna je nosila čak dva puta (a koliko nam je poznato u nikoga se nije zabila). Njihov dizajner Kerin Rose tvrdi kako ove naočale ne štete vidu te kako „vi možete normalno gledati kroz njih, a da drugi ne vide vaše oči".

Uši sestara Olsen i Madonne

Ashley i Mary Kate Olsen isfurale su uši od čipke Maison Michaela, dok je Madonna nosila Louis Vuitton tirkizne uši na Costume Institute Gala. Zgodan dodatak za maškare i Noć vještica, ali zaobiđite ga u svakodnevici.

                              

Pradine cipele Maline Akerman

Bordo crne cipele sa zakovicama izgledaju „normalno" sprijeda, a divlje straga. Nije nam jasno je li na peti punkerska irokeza ili centurijonska krijesta s kacige, ali u svakom slučaju izgleda pretjerano.

                               

Hello Kitty flasteri Carrie Underwood

Ako ste stariji od 12 godina, a i dalje nosite Hello Kitty flastere na koljenima morate se zapitati:

1. Otkud vam rane na koljenima?

2. Morate li obući haljinu koja ne prikriva ozljede ako ih već imate?

3. Morate li baš plijeniti pažnju dječjim drečavim flasterima s uzorkom mace?

                               

Beyonceina metalna rukavica

Pjevala je kako želi prsten, ali Jay-Z se očito isprsio i kupio cijelu rukavicu! Sva sreća da je nosi samo u spotovima i na nastupima, pa joj možemo progledati kroz prste.

                                

LV cipele Kerry Washington

Louis Vuitton je za ovu sezonu dizajnirao cipele inspirirane Louisom XIV. Uistinu nam nije jasno tko želi nositi cipele na platformu s ogromnom mašnom i stožastom petom?

                                

Fergien oklop

Na tragu Beyonce, Fergie se odlučila za narukvicu koja izgleda poput okova. Da je riječ o običnoj velikoj narukvici izgledala bi izvrsno, ovako izgleda poput kiborga.

                                

Katty Perry meets Karl Lagerfeld

Zaigrana Katy Perry nosila je torbu koja je lik i djelo Karla Lagerfelda. Najzapaženija torba sezone ne izgleda loše, ali je dovoljno kontroverzna da razmislite dva puta.

                                

Veo Drew Barrymore

Veo na licu može izgledati elegantno ako je dobro izveden. Drew se pak odlučila za komad tila koji nema svoj oblik niti se zna gdje počinje, a gdje završava. Bolje bi joj bilo da se odlučila samo za frizuru u stilu 30-ih koja izgleda savršeno.

                                  

Borina Kopčić

Objavljeno: 29.12.2009. u 17:06
Tagovi: Cipele, naočale, Torbe

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p