MODNI DODACI

Najbolja tenisica za trčanje ikad

Stižu adidas ultra boost tenisice

adidas ultra boost
 
2. ožujka započinje nova sezona popularne adidas škole trčanja na kojoj se polaznici u Zagrebu, Rijeci i Puli kroz sedam mjeseci pripremaju za veliki test - trčanje polumaratonske utrke u sklopu Zagrebačkog marartona. Kako bi ova, po mnogima najbolja rekreacija na svijetu, bila što lakša i ugodnija adidas je ove godine otišao korak dalje i trkačima predstavio ULTRA BOOST - najbolju tenisicu za trčanje, ikad.

Tenisica koja pomiče granice izdržljivosti, prilagodljivosti i energiziranosti, nastala je testiranjem u ARAMIS 3D tehnici kojom se mjeri oblik i površina koji kombinirani pružaju najbolje trkačko iskustvo. ARAMIS tehnikom koriste se i veliki inženjerski odjeli u NASA-i, Boeingu te BMW-u, koji pomoću nje analiziraju vibracije, testiraju izdržljivost i reakcije na iznenadne, jake udarce. Ultra BOOST intuitivno se prilagođava koraku trkača omogućavajući povrat uložene energije, superiornu podršku i potpunu udobnost u svakom istrčanom kilometru, bez obzira na okolinu i uvjete trčanja.
  adidas ultra boost
 
NENADMAŠAN POVRATAK ENERGIJE
U odnosu na Energy BOOST tenisicu, Ultra BOOST sadrži čak 20 posto više BOOST materijala koji omogućuje povrat energije. Napravljene od oko tisuću jedinstvenih energetskih kapsula, BOOST tenisice osiguravaju konstantno vrhunske performanse, u svakom okruženju i na svakoj udaljenosti.

PRILAGODLJIVA UDOBNOST
Kako bi upotpunio priču o "nenadmašnom" povratku energije Ultra BOOST uvodi inovaciju korištenjem adidasove PRIMEKNIT tehnologije koja je napravljena kako bi se dostigle nove razine udobnosti, potpore i stila. Trkačevo stopalo može se proširiti za 10 milimetara prilikom trčanja. Kada postoje ograničenja, ovo proširenje može uzrokovati neudobnost, trenje te ozljede prilikom trčanja. Za razliku od ostalih tehnologija pletenja, inovativna PRIMEKNIT tehnologija Ultra BOOST-a pruža ugodnu potporu u područjima stopala koja se manje šire te prilagodljivo širenje gdje je to potrebno kako bi se pružila maksimalna udobnost.
  adidas ultra boost
 
ISKORISTIVOST ENERGIJE
Jedna od najvećih prednosti Ultra BOOST-a jest rastezljiv potplat koji se prilagođava i širi prilikom pokreta stopala. Perforirani elastični dizajn povećava iskoristivost energije BOOST tehnologije bez ograničavanja kvalitete. Jedinstven izgled potplata savršeno se nadopunjava s energetskim kapsulama BOOST-a.
  adidas ultra boost
 
ULTIMATIVNA PODRŠKA
Ultra BOOST tenisice opremljene su potpuno novom konstrukcijom pete, koja prati prirodne pokrete zgloba noge, udobno prianja i prilagođava se obliku noge. Osim toga, Ultra BOOST tenisice opremljene su TORSION® SYSTEM tehnologijom dvostruke gustoće, utkane u bazu tenisica čime su omogućene slobodnije kretnje između pete i prednjeg dijela stopala uz visoku stabilnost i kontroliranost trčanja. Napredna tehnologija Strech Web elastičnim dizajnom pruža dodatnu potporu tako što prati i prilagođava se svakom pokretu noge, a pritom svojim jedinstvenim izgledom upotpunjuje energični stil svakog trkača.
  adidas ultra boost
 
Ultra BOOST tenisice dostupne su od 25 veljače u adidas, Intersport te svim boljim multibrand sportskim prodajnim mjestima po cijeni od 1.389 kn.

Želite znati više o samom trčanju, pratite Dnevnik jedne trkačice, naše kolumnistice Nevene Rendeli.
Objavljeno: 24.02.2015. u 15:58
Tagovi: Adidas, tenisice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p