MODNI DODACI

Najbolje cipele sa svjetskih tjedana mode

Modeli koji će idućeg proljeća vladati ulicama
Nedavno završeni svjetski tjedni mode u četiri su modne prijestolnice mjesec dana definirali trendove, kojima ćemo iduće proljeće u high end ili high street varijanti puniti svoje ormare. Proljetni modni diktati zaživjeli su i na cipelama, asesoaru za kojim čezne većina žena, a sudeći po viđenom, istu sklonost imat će i u idućoj sezoni.


Od New Yorka, preko Londona, pa sve do Milana i Pariza, modni je svijet obuzela groznica neutralnih, 'nude' nijansi, koje su tempirano šetale s odjeće na make up i naposljetku na modne dodatke. Sudeći po velikim dizajnerskim imena koja su svoje primjerke poslala niz pistu, potpetice u puderastim tonovima bit će pravi hit idućeg proljeća, baš kao i vječne klasičarke među bojama, crna i bijela.


Velik dio trendova iz prošle sezoni seli i u narednu, topliju sezonu pa ćete tako i nadalje moći neopterećeno šetati u štiklicama s kapicom u drugoj boji, omiljenim oxfordicama ili pak modelima koji na jednome mjestu u color-block kombinacijama spajaju dvije ili tri boje.

Zmijski uzorak također ostaje hit, baš kao i špičasti modeli s PVC detaljima, a ukoliko tražite elegantnu sandalu, strappy modeli i dalje su pravi izbor za vas. Za skulpturalnu i neobičnu cipelu prošlog je mjeseca u Parizu ponovno bio zadužen Alexander McQueen, a svoj doprinos svijetu flatformsica dala je Stelly McCartney s nekoliko poželjnih modela.

Najbolje cipele sa svjetskih tjedana mode za vas smo izdvojili u našoj galeriji.


H.B.

Objavljeno: 10.10.2012. u 15:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p