TRENDOVI

Najbolje gležnjače na petu iz high street ponude

Cipele u kojima možete provesti cijeli dan

Jedan od najvažnijih elemenata zimske garderobe definitivno su neizostavne gležnjače. Udobne i moderne cipele istovremeno su praktične i elegantne te sigurno prvi odabir za sve jesenske i zimske modne kombinacije.

Nova sezona donijela je zanimljive nove trendove, a jedan od njih su kaubojke koje su se nametnule kao praktična dnevna cipela koja se može pronaći u standardnoj crnoj, bijeloj ili bež boji, ali i s različitim uzorcima od kojih je najpopularniji onaj životinjski. Osim kaubojki, ove sezone nose se i čarapa gležnjače, kao i one klasičnog i profinjenog dizajna.

@solenelara

Ako ne želite eksperimentirati sa samim dizajnom prednjeg dijela cipele, možete se poigrati s različitim oblicima potpetice i tako razbiti odjevnu monotoniju. Gležnjače najčešće nosimo u dnevnim kombinacijama kada želimo imati udobnu i stabilnu potpeticu koja nas neće ometati niti sputavati u obavljanju svakodnevnih obaveza, ali svoje mjesto pronašle su i u večernjim izlascima upravo zbog svoje istovremeno udobnosti i efektnosti. Iako već sigurno posjedujete omiljene gležnjače, mi smo za vas u nastavku izdvojili najbolje modele iz aktualne high street ponude.

Bershka (230 kn)

Bershka (380 kn)

Pull&Bear (200 kn)

Stradivarius (250 kn)

Stradivarius (300 kn)

Stradivarius (450 kn)

Zara (800 kn)

Zara (700 kn)

Zara (300 kn)

Zara (500 kn)

Objavljeno: 11.11.2018. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p