MODNI DODACI

Najbolje jesenske cipele sa svjetskih tjedana mode

Koje dizajnerske kuće su iznjedrile itekako primjetne modele?
Kada su modne revije u pitanju, postoji čitav niz njihovih segmenata koji se ističu u podjednakoj mjeri kao i izuzetna odjeća, pa nam tako pogled sve češće privlače make up, frizure ili pak modni dodaci, kao što su to, primjerice, cipele. Neke od njih modne će kuće ponuditi već za nekoliko mjeseci u sklopu svojih jesensko-zimskih kolekcija, no neke ekscentrične stilove koje smo proteklog mjeseca vidjeli na pistama ipak nećemo gledati i u dućanima. Bilo kako bilo, danas vam donosimo primjerke sa četiri svjetska tjedna mode koji su privukli našu pozornost.


O nekim općim smjernicama kada je jesenska obuća u pitanju također se može govoriti, jer pistama su za početak apsolutne dominirale cipele zlatnog sjaja, bilo da se radilo o ravnim koledžicama ili gležnjačama i stiletto sandalama.

Na pistama smo također imali prilike vidjeti mnogo kože reptila, koja je nježno nadopunjavala i obavijala različite modele cipela, a dizajneri su uporabom ovog skupocjenog materijala ciljali na kulminaciju luksuza u idućoj hladnijoj sezoni.

Cvjetni print, koji nas tek treba oboriti s nogu, čini se, bit će pravi hit i iduće jeseni, jer se redovito pojavljivao na revijama dizajnera koji ciljaju na mlađu i trendovsku publiku, stoga ćemo neke od ovih primjeraka zasigurno viđati i na svjetski poznatim blogericama.

Generalno gledajući, kod dizajnera još uvijek prevladava ljubav prema modelima koji se sužavaju u špic, a po modnim suradnjama prošlog mjeseca dominirali su postolari Christian Louboutin, Nicholas Kirkwood i Manolo Blahnik, koji su ostvarili najviše kolaboracija sa eminentnim dizajnerima.

Kakve smo sve stilove cipela mogli vidjeti na tjednima mode održanim prošloga mjeseca, pogledajte u našoj galeriji.


H.B.
Photo: style.com, talkshoes.com

Objavljeno: 12.03.2012. u 19:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p