TRENDOVI

Najbolje street style kombinacije Perwoll FASHION.HR-a

Izdvojili smo najzanimljivije stylinge!
U četiri dana modnog eventa zbilja smo imali prilike vidjeti nekoliko savršenih odjevnih kombinacija koje bi genijalno funkcionirale na svjetskim Tjednima mode. Volimo kada se naša modna ekipa zaigra i pokaže hrabrost jer su modni eventi zapravo savršena prilika da pokažete svoj najotkačeniji styling ili sebe u izdanju koje ne želite ili ne možete nositi na dnevnoj bazi.
Izdvojili smo nekoliko nama dragih blogera koji su nam još jednom pokazali da su s aktualnim trendovima na „ti", da su među prvima nabavili neke od najzanimljivijih komada u high street dućanima ili kod naših dragih dizajnera.

Blogerica Barbara Repe tako je na zadnju večer Perwoll FASHION.HR-a nosila divnu haljinu s potpisom Aleksandra Žarevca koja je zapravo savršena za ovakvu priliku. Zadnju večer nas je oduševila i razigrana Isabella Rakonić koja je divno kombinirala haljinu odličnog printa s vrtoglavo visokim žutim sandalama.

Preslatke Karla i Anđela sa Stylissime bloga definitivno su trendseterice u pravom smislu riječi jer genijalno spajaju naizgled nespojivo i uvijek izgledaju sjajno. 
Najbolje i definitivno nazanimljivije odjevne kombinacije su zapravo one koje su spoj dnevnih i večernjih komada jer se na taj način postignu naizgled nespojivi i neobični stylinzi koji su uvijek dobrodošli na modnom eventu.Photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 18.03.2013. u 14:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p