MODNI DODACI

Najbolje torbe sa svjetskih tjedana mode

Ovo su modeli za kojima će iduće sezone ludovati trendseterice
U dizajnerskim kolekcijama, koje imamo prilike vidjeti na svjetskim modnim pistama, već odavno dominiraju odlične torbe, a budući da nije tajna kako su se upravo ti segmenti njihovih linija pokazali najprofitabilnijima, svaka se modna kuća pokušava domisliti nekom originalnom i dosad neviđenom dizajnu, koji je k tome estetski doveden do savršenstva.


Dobar posao dizajneri i njihovi timovi odradili su i za sezonu jesen/zima 2012./2013., pa su se tako pistama nizale odlične i više ili manje praktične torbe, svakako primjetnog dizajna. Kreatori su i ove sezone stremili manjim, clutch torbicama, od koje su neke postale prava mala umjetnička djela, a već provjerena imena kada su u pitanju maksi torbe u kojima se nosi sve što srce poželi bili su Alexander Wang i Marc Jacobs te Fendi, Prada i Dolce & Gabbana.

Neke modne kuće drže se već provjerenih modela koji doživljavaju ponovnu transformaciju, a neke su dovoljno odvažne da izađu iz postojećih okvira i pokažu nešto novo i svježe. Kakve torbe su dizajneri pripremili za sezonu jesen/zima 2012./2013. pogledati možete u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Fashionologie

Objavljeno: 14.03.2012. u 19:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p