MODNI DODACI

Najbolje torbice Paris Fashion Weeka

Poznati proizvođači kožne galanterije fokus su stavili na clutheve i minijaturne torbice

Ženska najveća opsesija, odmah nakon cipela, zasigurno su torbe, a to najbolje znaju poznati dizajneri i kreatori luksuzne kožne galanterije, koji se trude biti ukorak s aktualnim trendovima, jer ipak je to grana industrije od koje njihova karijera najviše i ovisi - pogotovo u slučaju Hermesa i Louisa Vuittona.


Teško da se u Parizu našla proljetna torba za koju biste mogle reći da u njoj sve svoje sa sobom nosite, no ipak je teško odoljeti cluthevima i torbicama minijaturnih dimenzija, čiji izgled osvaja na prvu, a to možemo pripisati luksuznim materijalima i načinu izrade, kao i trendovima i oblicima u kojima se pojavljuju.


Sudeći po Parizu, i dalje su popularne pismo torbice, kao i clutchevi na preklop, a Louis Vuitton bio je među rijetkim dizajnerskim kućama koje su predstavile sveobuhvatnu kolekciju torbi, među kojima se našla i gore spomenuta u kojoj ćete moći nositi sve što vam padne na pamet.


Idućeg proljeća na torbicama će prevladavati printovi, mnogo krokodilske i kože pitona, jarkih i prirodnih boja, svjetlucavih detalja, lanaca, ukrasnih kopči, zakovica, kićanki i resica. Bogatu ponudu luskuznih torbica iz Pariza donosimo vam stoga u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Fashionologie

Objavljeno: 08.10.2011. u 17:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p