MODNI DODACI

Najdraža torbica Carrie Bradshaw

Torba FENDI "baguette" i Sarah Jessica Parker imaju poseban odnos
Sjećate li se poznate scene kada je poznati lik Carrie Bradshaw opljačkan na ulicama New Yorka? Upravo je tada Carrie izgubila omiljeni modni dodatak, torbicu "baguette" s potpisom Fendi, koja joj je otuđena od strane bezobzirnog pljačkaša.

Taj je modni dodatak, kako to ističe stilistica serije "Seks i grad" Patricia Field,  pokrenuo čitavu opsesiju luksuzom i modom - ubrzo nakon tog događaja počelo je izgrađivanje neke nove Carrie koja će ubrzo postati velikom fashionisticom. Njena omiljena torba FENDI "baguette" bila je prvi dizajnerski komad u seriji koji je otvorio sezonu lova na luksuzne dizajnerke proizvode koji su, baš kao na traci, počeli stizati u živote Carrie, Samanthe, Charlotte i Mirande.

                    


Torba u obliku francuskog kruha "baguette" ovih je dana dobila i posvetu u obliku knjige koja će se prodavati u trgovinama kuće FENDI od 1.lipnja. U knjizi se nalazi i izjava Sarah Jessice Parker: "Ta je torba bila početak jedne velike priče koja nas je pogurala u novome smjeru. Najviše je utjecala na činjenicu kako je Carrie trošila više na odjeću, obuću i torbe nego li na stan. Nedavno sam dobro arhivirala svoje komade iz serije i jednog ću ih dana dati kćerima..."

M.B.
Objavljeno: 15.05.2012. u 12:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p