TRENDOVI

Najljepše bijele bluze do 150 kuna koje možete nositi tijekom cijele godine

Bijele bluze koje se uvijek isplati imati u svom ormaru!
Činjenica jest da postoje modni klasici koje se baš uvijek isplati imati u ormaru, a u tu skupinu definitivno spadaju bijele bluze. Njihova popularnost iz godine u godinu sve je veća, a usprkos novim modnim trendovima i modelima, bijele bluze se uvijek iznova ističu kao savršena baza svake garderobe, kao i savršeni početak baš svake kombinacije!

Kada bi morali izabrati samo jedan modni komad koji se mora pronaći u svakom ormaru, onda bi to bila bijela bluza. Tajna njezine popularnosti krije se u spoju jednostavnih linija i neutralne palete boja koji im daje nevjerojatnu svestranost, a također je riječ i o izrazito praktičnom modnom komadu koji se prilagođava baš svakom ormaru, stilu i outfitu! Iako se s vremena na vrijeme volimo poigrati s modelima nešto neobičnijeg dizajna ili s pak upečatljivijom nijansom, na kraju se ponovno vratimo ovoj omiljenoj klasici koja u svaku garderobu unosi bezbroj različitih kombinacija. Načini na koje možete nositi bijelu bluzu su zaista brojni i različiti; od casual kombinacije s trapericama, ispod omiljenog blejzera, u kombinaciji s omiljenom suknjom ili pak da ona proviruje ispod toplog pletiva što je ove zime veliki trend.

Posebno omiljene bluze su one s decentnim detaljima poput naglašenih rukava i obruba, ali i raskošne siluete koje krasi predimenzionirana kragna. Kako su trenutno u tijeku zimska sniženja, nije naodmet osvježiti svoju garderobu s ovim vječno omiljenim modnim komadom, a u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita do 150 kuna!

Mango (130 kn), Reserved (100 kn)

Mango (130 kn), Zara (100 kn)

Mango (130 kn), Zara (100 kn)

Reserved (100 kn), Mango (130 kn)

Zara (100 kn), Reserved (100 kn)

Zara (120 kn), (120 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Reserved
Objavljeno: 05.01.2022. u 11:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p