TRENDOVI

Najljepše bluze koje se ove jeseni moraju pronaći u vašem ormaru

Pravo je vrijeme da osvježite svoju kolekciju!

Nekako se uvijek pred početak jeseni pripremamo na veliki shopping koji će osvježiti modne komade koje smo nosili lani, no da bi spremno dočekali jesen, nije potrebno pretrpati ormar s novim modnim komadima, već kupiti one ključne koje možete nositi na zaista bezbroj načina!

U tu skupinu definitivno spada bluza, koja se pored čizmica, balonera i traperica, smjestila kao 'must have' proizvod za nadolazeće, nešto hladnije dane. Kod bluza volimo to što ih možemo nositi u baš svakom godišnjem dobu te kombinirati s gotovo svim predmetima iz ormara. Također, za njih ima mjesta u svim prigodama, od ležerne šetnje gradom kada se želimo osjećati mrvicu sređenije, preko poslovnih sastanaka, pa sve do nešto svečanijih događaja. Od finih materijala, u trendi nijansama, jednostavnim modelima i ukrašeni efektnim detaljima, bluze ove sezone izgledaju bolje no ikad. Posebno omiljene bluze u prvim danima jeseni su one u nešto neutralnijim nijansama, kao što su crna, smeđa i nude nijansa, koje savršeno odgovaraju jesenskoj atmosferi, no komad kojeg se definitivno isplati kupiti jest bijela bluza koju ćete sigurno nositi tijekom cijele godine. Veliki favorit je bluza brenda Vila, koja nas uvelike podsjeća na prošlogodišnji Zarin bestseller, stoga ako niste ugrabili svoj primjerak ove hit bluze, sada je sjajna prilika za to!

 Pored ovog modela, u nastavku smo izdvojili još nekoliko romantičnih bluza koje će svaku vašu kombinaciju podići na novu razinu!

Mango (170 kn), Reserved (160 kn)

Mango (170), Reserved (160 kn)

Mango (250 kn), New Look (210 kn)

Mango (250 kn), Stradivarius (140 kn)

Mango (350 kn), Reserved (160 kn)

Mango (350 kn), Reserved (180 kn)

Object (240 kn), Edited (300 kn)

Reserved (160 kn), Mango (170 kn)

Stradivarius (150 kn), Vila (270 kn)

Foto: Instagram, Stradivarius, Vila, Reserved, Mango, Object, Edited, Mango, Reserved, New Look, 
Objavljeno: 10.09.2021. u 11:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p