TRENDOVI

Najljepše boje za novogodišnji tulum

U njima želimo plesati do zore

Iako je nabrajanje popularnih boja uvijek u neku ruku besmisleno, jer ne mijenjaju se toliko boje, koliko njihove nijanse, morate se složiti kako neke jednostavno izgledaju bolje i elegantnije od drugih. Crna je, naravno, siguran izbor. Mala crna haljina je klasik bez premca, ali što ako je vama dosadila crnina?

Jeste li razmišljali o zlatnoj boji? Zlatna boja podiže svaku kombinaciju, makar i samo u detaljima poput nakita ili torbice. One malo hrabrije, mogu odabrati haljinu ili svjetlucavi top koji plijeni pažnju.

Tory BurchPeacocks

Zlatne nijanse su idealne za žene toplog tona kože, dok one hladnog svog favorita mogu pronaći u srebrnim nijansama. Srebrna boja savršeno pristaje uz crnu boju, ali i sive komade od umjetnog krzna.

French ConnectionGap

Sve nijanse boje pudera odlične su ukoliko želite zablistati na jedan decentniji način. Takve nijanse trpe sve, pa čak i detalje u žarkim bojama. Jedino ne preporučamo kombiniranje više nijansi odjednom. Odaberite jedan komad i držite ga  se.

AftershockTopshop

Siva boja također izgleda fenomenalno, a ukoliko je od takvog materijala, može imati pomalo ledeni izgled. U svakom slučaju, kao i kod bež nijansi, izbjegavajte više sivih komada odjednom, osim ukoliko nije riječ o nakitu i npr. sivoj haljini. Tada je takva kombinacija čak i poželjna.

JaegerThe Outnet

Borina Kopčić

foto: Instyle, Net-a-porter

Objavljeno: 08.12.2010. u 14:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p