MODNI DODACI

Najljepše Chloe cipele nove sezone

10 proljetnih modela iz ponude Karle

Karla Chloe 
Jedna od najdražih prodavaonica brojnih trendseterica diljem Hrvatske ovih je dana svoju ionako fantastičnu modnu ponudu povećala neodoljivim proljetnim modelima modne kuće Chloe. Pričamo naravno o Karli koja nas već dugi niz godina uveseljava modernom i prije svega kvalitetnom obućom i torbicama za kojima venu mnoge fashionistice.

Modna kuća Chloe je sinonim za eleganciju i sofisticiranost, a u svojoj proljetnoj kolekciji ponudili su svojim klijenticama divne modele sandala, tenisica i mokasina u bojama koje jednostavno idu uz sve! Ako preferirate ravne sandale u ljetnim mjesecima, ove iz Chloe radionice će vas definitivno očarati. Birajte između klasičnih i lako kombiniranih boja, a nosite ih uz svoje najdraže traper hlačice i kimona ukrašena resicama. Osim ravnih sandala, tu su i modeli na stabilnu petu, tenisice u ludoj kombinaciji boja, mokasine u neodoljivoj nijansi plave i model sandale koji je stvoren za večernje izlaske.

Raspon cijena se kreće od 1.990 do 2.590 kuna, a možete ih pronaći u prodavaonicama Karle ili na njihovom web shopu na www.karla.hr.
 
Karla ChloeKarla ChloeKarla ChloeKarla ChloeKarla ChloeKarla ChloeKarla ChloeKarla ChloeKarla ChloeKarla ChloeA.B.
Objavljeno: 18.03.2015. u 13:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p