TRENDOVI

Najljepše čizme iz aktualne ponude omiljenih brendova koje ćete kombinirati s lakoćom!

Modeli koji podižu svaki styling!

Iako se još uvijek kalendarski ne nalazimo u zimskom periodu godine, temperature su se itekako pobrinule da već odavno uskočimo u zimske odjevne kombinacije. Tako su osim kaputa i džempera, čizme apsolutni 'must have' koji kombiniramo u različitim prigodama i uvijek izgledamo sjajno!

Vjerujemo da nije potrebno dodatno napominjati koliko su čizme praktičan i funkcionalan modni dodatak. Isto tako, iako smo sigurni da već imate svoje 'go to' modele, nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu najdražih brendova koja je ove sezone vrlo raznovrsna. Nose se kaubojke, elegantne čizme preko koljena, ali modeli u jahačkom stilu koji sjajno pristaju opuštenim dnevnim izdanjima. Što se tiče potpetica, možete se odlučiti za one niske ili pak varijante s udobnom block potpeticom, kao i onom nešto višom koja svaki styling u svega nekoliko trenutaka pretvara u zavodljivu modnu priču.

Od boja volimo neutralne i klasične tonove, ali zato dinamiku postižemo zanimljivim uzorcima ili reljefnim ukrasima koji su tu da čizmama podare nešto drugačiji izgled koji komunicira autentičnost i posebnost. Budući da su pred nama sve hladniji dani, pregledali smo aktualnu ponudu omiljenih brendova i pronašli doista sjajne modele za koje smo sigurni da će se s lakoćom uklopiti u svačiji stil, pa kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku izdvajamo nekoliko čizama koje su nam se svidjele na prvu!

&OtherStories ($279)

Uterque (1400 kn)

Zara (400 kn, 900 kn)

Stradivarius (380 kn)

Reserved (450 kn)

Uterque (1400 kn), H&M (149,00 €)

Stradivarius (380 kn)

Reserved (900 kn)

Zara (600 kn, 600 kn)

Reserved (500 kn)

Stradivarius (380 kn)

Zara (900 kn, 450 kn)

Reserved (600 kn)

Reserved (450 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Zara, &OtherStories, H&M, Stradivarius, Uterque
Objavljeno: 01.12.2020. u 12:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p