MODNI DODACI

Najljepše dizajnerske torbice za doček Nove godine

Upečatljivi clutch modeli za svaki stil

Blagdansko vrijeme posljednjih je godina postalo sinonim za najkomercijalne doba godine, u kojem nas raznorazni brandovi i trgovine učestalo pozivaju da upravo kod njih potrošimo novac na poklone i njima za Božić razveselimo svoje najmilije.

U tržišnu utakmicu ubacili su se i brojni dizajnerski brandovi, koji na dnevnoj bazi izbacuju svoje blagdanima motivirane kolekcije.

Alexander McQueen

Balmain

Nakon što smo vam predstavili najluđe modele dizajnerskih cipela za božićnu i novogodišnju noć, francuski Vogue na jednome je mjestu okupio najljepše party torbice, koje vrlo lako možemo zamisliti u glamuroznim stylinzima za ispraćaj stare i doček Nove godine.

Bottega Veneta

Chanel

Dekadentni clutch modeli za ovu sezonu 'okovani' su zlatom, štrasom, kristalima i šljokicama, a veliku popularnost uživaju i torbice od pleksiglasa, kakvu su u svojim kolekcijama predstavile kuće Charlotte Olympia, Chanel, Gucci i Stella McCartney.

Charlotte Olympia

Dolce & Gabbana

Baš kao što doliči ovako raskošno ukrašenim torbicama,etikete s cijenom na ovim jedinstvenim primjercima pokazuju uglavnom vrtoglave, četveroznamenkaste iznose.

Saint Laurent Paris

Gucci

Stella McCartney

Giuseppe Zanotti

 

H.B.

photo: vogue.fr

Objavljeno: 20.12.2013. u 19:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p