TRENDOVI

Najljepše haljine do 200 kuna koje se isplati uloviti na 'Black Friday' popustu

Modeli koji osvajaju na prvu svojim dizajnom, kao i cijenom

Petak je, a što znači samo jedno - da je shopping groznica i službeno krenula. Iako su brojni brendovi sjajne popuste najavljivali i prije petka te su neka sniženja započela već početkom samog tjedna, pravi 'Black Friday' popusti krenuli su danas, a ono što se baš uvijek isplati ugrabiti jest dobar model haljine iz kojeg se u narednim mjesecima nećemo skidati!

Jedna dobra haljina u ormaru pola je odrađenog posla jer je riječ o modnom komadu koji ima sposobnost transformirati baš svaki naš outfit u tren oka. Također, haljine obožavamo jer u jednom modnom komadu imamo gotov cijeli outfit te ne trebamo razbijati glavu niti trošiti vrijeme oko usklađivanja pojedinih modnih komada iz ormara. Osim jednostavnosti, haljine su i nevjerojatno udobne, pa je tako i to jedan od razloga zašto se ovog komada ne odričemo niti onda kada temperature padnu ispod nule. Bilo da tražite casual, pleteni model koji je hit baš svake zime ili pak nešto elegantniju haljinu koju ćete nositi dugi niz godina, 'Black Friday' ponuda je i više nego bogata.

 Omiljeni high street brendovi pripremili su sjajne popuste na kojima se mogu pronaći divni modeli do 200 kuna, a naši favoriti definitivno su crne haljine sa šljokicama iz kojih se ovih blagdana nećemo skidati. Svoje smo favorite kao i uvijek do sada izdvojili u nastavku teksta, stoga požurite dok ih još uvijek možete uloviti u ponudi!

Bershka (100 kn), Stradivarius (112 kn)

Bershka (115 kn), Mango (200 kn)

Bershka (161 kn), Stradivarius (138 kn)

Mango (120 kn), Zara (180 kn)

Mango (150 kn), Zara (170 kn)

Mango (200 kn), Zara (170 kn)

Stradivarius (140 kn), Mango (200 kn)

Stradivarius (140 kn), Zara (170 kn)

Zara (108 kn), Mango (200 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Bershka, Stradivarius
Objavljeno: 25.11.2022. u 09:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p