TRENDOVI

Najljepše haljine iz Manga koje nosimo u večernjim prigodama!

Modele koje smo odmah poželjeli u kolekciji!

Haljine su odjevni predmet koji se može pronaći u kolekciji svake žene, stoga nije naodmet svako toliko zaviriti u aktualnu ponudu omiljenih brendova. Mi smo ovog puta provjerili što se nalazi na Mango policama i moramo priznati da smo oduševljeni chic asortimanom s naglaskom na večernje izlaske. Stoga, kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko stylish favorita!

Haljine koje nosimo u večernjim varijantama su chic i glamurozne, a upravo takve modele pronašli smo u Mango ponudi. Za oko su nam zapele predivne slip varijante koje kombiniramo s elegantnim sandalama na petu ili pak salonkama, a naravno, nisu isključene niti efektne čizme. Kombinaciju možete upotpuniti bezvremenskim blejzerom te naglasiti struk ili pak odabrati efektnu kratku motorističku jaknu koja će kombinaciji podariti zanimljiv modni twist. Isto tako, jako nam se sviđaju i mini lepršave haljine koje uglavnom nosimo s visokim čizmama, a koje osim u večernjim varijantama, dobro funkcioniraju i u dnevnim prigodama.

Također, model koji bismo izdvojili je predivna zelena slip haljina, ali s dugim rukavima. Ovaj model je istovremeno jako elegantan, chic i stylish, a kada su u pitanju modni dodatci, predlažemo da se odlučite za minimalističke odabire koji će dopustiti haljini da ‘dominira’ kombinacijom!

S obzirom na to da je haljina doista komad s kojim nema greške i kojih u kolekciji nikad osta, u nastavku smo izdvojili neke od najljepših Mango modela za koje smo sigurni da će vam odmah zapeti za oko!

49,99 EUR

19,99 EUR

19,99 EUR

29,99 EUR

19,99 EUR

49,99 EUR

49,99 EUR

29,99 EUR

49,99 EUR

49,99 EUR

29,99 EUR

59,99 €

49,99 €

59,99 €

Foto: Mango, Instagram
Objavljeno: 20.01.2023. u 12:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p