TRENDOVI

Najljepše haljine za zimu iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Komad koji nosimo bez obzira na trendove!

U modnom svijetu postoje ti neki odjevni predmeti koji ne poznaju trendove niti godišnja doba, a možemo se složiti kako ovom opisu najbolje odgovaraju stylish haljine. Haljine obožavamo zbog nekoliko razloga, a jedan od glavnih je njihova lakoća kombiniranja, ali i mogućnost prilagodbe različitim prigodama, stoga ako tražite funkcionalan odjevni predmet, s haljinama jednostavno ne možete pogriješiti!

Kao što smo spomenuli, haljine nosimo u brojnim varijantama, a jedna od omiljenih uključuje casual dnevne outfite. U tom slučaju haljine kombiniramo s trendi čizmama ili gležnjačama, ali i tenisicama ako vremenske prigode to dopuštaju, a sve skupa kako bi kombinacija imala pravi jesensko-zimski ugođaj ne zaboravite nadopuniti ključnim dodatcima kao što su primjerice šal ili kapa te neizostavni oversized kaput. Što se tiče modela i dizajna haljina, volimo baš sve, pa tako nisu isključene niti nešto ženstvenije mini varijante koje upotpunimo efektnim čarapama ili pak nešto komotniji krojevi koji su kao stvoreni za užurbane dane. S druge strane, večernje prigode vole glamuroznije materijale poput primjerice satena ili svile, ali i transparente detalje koji naglašavaju senzualnost te se divno slažu s elegantnim salonkama.

Za koji god se model odlučili, sigurni smo da wow izgled neće izostati, a kako biste što jednostavnije izabrali svoju savršenu haljinu, u nastavku smo izdvojili one najljepše iz aktualne ponude najdražih high street brendova!

Uterque (1200 kn)

&OtherStoreis ($119, $119)

Uterque (1400 kn)

&OtherStories ($129), H&M (17,99 €)

Reserved (300 kn)

H&M (19,99 €, 34,99 €)

Uterque (850 kn)

Stradivarius (140 kn), Reserved (230 kn)

Uterque (2500 kn)

Stradivarius (230 kn), Reserved (300 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Stradivarius, Uterque, &OtherStories, H&M
Objavljeno: 29.11.2020. u 12:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p