TRENDOVI

10 stylish haljina iz Zare koje sjajno funkcioniraju i u dnevnim i u večernjim prilikama

Svestrani modeli koje vrijedi imati u ormaru

Možemo se složiti kako je kupovina komada za posebne prilike koje ćemo obući samo jednom vrlo neodrživa navika. Umjesto gomilanja nepotrebnih haljina, suknji i večernjih modela koji samo "skupljaju prašinu" u našem ormaru, nije loše pri kupovini dati prednost prilagodljivim komadima koji mogu funkcionirati u različitim prilikama. Također, ako ne raspolažete velikim budžetom, pokušajte se fokusirati na klasične komade kvalitetnog sastava koji će uvijek izgledati podjednako atraktivno.

Ušli smo u sezonu blagdanskih partyja te su velike šanse da ste pozvani na božićni domjenak ili pak adventsko druženje nakon posla. U ovakvim su prilikama i više nego poželjni svestrani komadi koji su prikladni i za dnevne i za nešto ležernije večernje evente. Mnogo je krojeva koji mogu izgledati odlično u obje situacije, ovisno o tome kako ih stilizirate. Primjerice, klasična maksi ili midi vunena haljina odlično će se uklopiti uz vaše omiljene čizme ravnih potplata, ali i uz nešto formalnije cipele s visokim potpeticama.

Također, važnu ulogu igraju i modni dodaci poput nakita i torbe, koji istom komadu mogu dati potpuno drugačiji dojam. U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih haljina koje bez problema možete nositi od jutra do večeri, a trenutačno ih možete pronaći u Zari.

Zara (29,95 €) (39,95 €)

Zara (59,95 €) (39,95 €)

Zara (39,95 €) (29,95 €)

Zara (45,95 €) (25,95 €)

Zara (39,95 €) (39,95 €)

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.12.2023. u 10:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p