TRENDOVI

Najljepše midi suknje koje možete nabaviti u omiljenim high street trgovinama!

Modeli koje uvijek rado nosimo!

Unatoč tome što se trenutno nalazimo u nešto hladnijem periodu godine, to ne znači da u potpunosti moramo odustati od omiljenih odjevnih predmeta. Tako suknje nosimo bez obzira na niske temperature, a kao idealan model pokazale su se midi varijante koje je tako lako kombinirati!

Omiljeni high street brendovi poznati su vrlo trendi i nosivim modnim komadima, a baš su takve i suknje koje su nam odmah zapele za oko. Naime, riječ je o stylish modelima koje nosimo u dnevnim i večernjim prigodama, a jako nam se sviđaju i razno razni uzorci koji svakoj kombinaciji pružaju ono nešto. Midi modeli suknji su odlični za kombinacije s visokim čizmama ili pak gležnjačama, ali nosimo ih i s tenisicama kada nam vrijeme to dopusti.

Isto tako, svaki outfit koji uključuje midi suknje valja upotpuniti s primjerice ležernim džemperom ili pak kardiganom, a sve skupa zaokružiti s upečatljivim kaputom koji osim svoje estetske funkcije, imaju i onu praktičnu koja nas grije. Stoga, budući da dobrih modela midi suknji nikad dosta, u nastavku smo izdvojili nekoliko ‘must have’ komada u kojima ćete izgledati sjajno, a koje možete nositi u raznim varijantama te s lakoćom prilagoditi svom stilu odijevanja.

Ovo je 15 najljepših modela!

Uterque (800 kn)

Bershka (150 kn, 150 kn)

H&M (39,99 €)

H&M (24,99 €, 24,99 €)

Uterque (950 kn)

Reserved (200 kn), Stradivarius (180 kn)

Uterque (850 kn)

Bershka (200 kn), Uterque (750 kn)

Reserved (400 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Stradivarius, H&M, Bershka
Objavljeno: 06.12.2021. u 15:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p