TRENDOVI

Najljepše plisirane suknje iz aktualne Reserved ponude koje su kao stvorene za stylish kombinacije!

Model u koji jedva čekamo uskočiti!

Uz tople sunčeve zrake, što se tiče odjeće, suknje su definitivno prvi vjesnici proljeća, a iako se kalendarski i dalje ne nalazimo u spomenutom periodu, pravo je vrijeme da zavirite u aktualnu ponudu omiljenih brendova i pronađete divne modele u kojima ćete zablistati na najbolji mogući način.

Suknje jednostavno obožavamo, a posebno ako im pridodamo i neodoljiv plise detalj koji izgleda tako dobro. Naime, plisirani modeli ističu se po mnogočemu, a ono glavno je činjenica da je riječ o komadu koji je nepogriješiv odabirom za razne prilike. Plisirane suknje se s lakoćom prilagođavaju svim stilovima, kombiniraju s tenisicama i cipelama na potpeticu, pa ako već nemate svoj 'must have' proljetni model, sada ga morate nabaviti. Nama je za oko najviše zapela Reserved ponuda koja je i više no sjajna, a osvojila nas je sinergija klasičnijeg looka i trendi zaigranih boja.

Isto tako, modeli su uglavnom midi, što je i karakteristično za plisirane suknje, a kombinirati ih možete s laganim košuljama ili tanjim džemperima, ali i raznim upečatljivim varijantama topova. Za koju god se varijantu odlučili, plisirane suknje podižu cijelu styling i podaruju mu 'ono nešto', stoga ako već niste, predlažemo da zavirite u trenutnu Reserved ponudu kako biste što jednostavnije odabrali savršen proljetni model!

U nastavku potražite ključne plisirane suknje iz aktualne Reserved ponude!

80 kn, 100 kn

180 kn

120 kn, 180 kn

200 kn

220 kn, 120 kn

180 kn

180 kn, 120 kn

140 kn

120 kn, 120 kn

240 kn

Foto: Reserved, Instagram
Objavljeno: 25.02.2021. u 13:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p