MODNI DODACI

Najljepše resort torbice za 2012.

Pripremite se za vladavinu patchworka

Resort kolekcije su iza nas i svi se polako pripremamo za rujan i najnovije proljetne komade, ali neki komadi plijene pažnju dulje od drugih, a među takvima su svakako torbice. Torbica je, kao jedan od rijetkih komada za koje vaša veličina nije bitna, većini žena jedna od najvećih investicija u ormaru. Na kraju krajeva, nju ne zanima jeste li trudni, deblji za dva broja ili mršaviji za jedan- kvalitetna torba uvijek izgleda dobro.

Michael Kors

Upečatljive torbe žarkih boja za 2012. dizajnirali su timovi kuća Michael Kors, Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs i Nina Ricci. Uglavnom su izrađene od kvalitetne, ponekad čak i egzotične kože (npr. nojeve), jednobojne ili tek s decentnim metalnim detaljima.

Oscar de la Renta

Većina dizajnera se ipak odlučila za mix'n'match pristup. Iako u resort kolekcijama nema klasičnog patchworka, prisutno je kombiniranje najrazličitijih materijala (i to ne samo dva) ili imitacija različitih materijala poigravanjima s teksturom. Kuća Chanel je isti efekt postigla oslikanim torbicama koje izdaleka izgledaju kao da su od šarene tkanine, koja tek približavanjem otkriva sliku.

Nina Ricci

Za ljubiteljice klasičnog stila i poslovne dame (kakvih među dizajnerskom klijentelom ima popriličan broj) dizajneri su osmislili prekrasne bijele i smeđe torbe kojima je glavna odlika poigravanje teksturom, ali ne i bojama kako bi njihov profinjeni ukus ostao pročišćen od viška detalja i boja.

B.K.

foto: Fashionologie

Objavljeno: 30.06.2011. u 13:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p